Παπαδημητρίου: «Έχω μπει στη σκέψη να κάνω παιδιά, απλά είμαι φοβιτσιάρης»

«Έχω μια πολύ ωραία σχέση με την κόρη της πρώην συντρόφου μου»

Ο Τόλης Παπαδημητρίου στο The 2Night Show

Ο ρόλος του «Ηλία Κανάτη» στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» έχει αγαπηθεί πολύ. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι ξεκίνησε να κάνει μια guest εμφάνιση και τελικά παρέμεινε.

Ο Τόλης Παπαδημητρίου ξεκίνησε να γράφει τους ρόλους του Βλαδίμηρου Κυριακίδη και της Κλέλιας Ρένεση πριν από 5 χρόνια και στη συνέχεια του τηλεοπτικού ζευγαριού «Άγγελου και Βέλης».

Τόλης Παπαδημητρίου: Για αυτόν τον λόγο δε γράφει για τον Νίκο Μουτσινά

Τόλης Παπαδημητρίου

Ο ηθοποιός – σεναριογράφος είναι παιδί φιλόλογων και μεγάλωσε στη Χαλκίδα όπου είχαν διοριστεί οι γονείς του. Ο ίδιος δεν ακολούθησε τον ίδιο δρόμο αν και τώρα θα ήθελε: «Άμα γυρνούσα τον χρόνο πίσω θα ήθελα να σπουδάσω κάτι. Είτε νομική είτε φιλολογία, όσο κουλό και εάν ακούγεται. Οι σχέσεις μου μού λένε ότι κάνω σαν δικηγόρος όταν τσακωνόμαστε. Τα παρατάνε!».

Τόλης Παπαδημητρίου: «Κλέβω ιδέες από τηλεοπτικές σειρές του εξωτερικού»

Ο Τόλης Παπαδημητρίου μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για την 5χρονη σήμερα κόρη της πρώην συντρόφου του, την οποία αγαπά πολύ.
 «Τη μικρή την γνώρισα όταν ήταν 6 μηνών. Δεν έχω βιολογικό παιδί για να ξεχωρίσω ένα παιδί. Η μικρούλα είναι όνειρο. Έχουμε μια πολύ ωραία σχέση. Θα έρθει να κοιμηθεί μαζί μου. Δεν είναι ότι το χρωστάμε στη μικρή αλλά θέλω και εγώ. Είναι σαν φίλη μου καλή. Έχω μπει στη σκέψη να κάνω παιδιά. Αυτή η σχέση όταν ήρθε στη ζωή μου, μου άλλαξε πολλά στο μυαλό μου. Βλέποντάς το όλο αυτό και όπως το έζησα, σκέφτομαι ότι το θέλω κάποια στιγμή. Απλά είμαι φοβιτσιάρης και είναι να μου το βγάλει ο άλλος», πρόσθεσε στο The 2Night Show.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top