Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Εξηγεί γιατί δε δίνει συνεντεύξεις

Δεν κάνει συχνά δημόσιες εμφανίσεις και αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης είναι από τους επιτυχημένους ηθοποιούς της γενιάς του και σε κάθε σήριαλ που πρωταγωνιστεί σαρώνει στα νούμερα τηλεθέασης.

Είναι ταλαντούχος, όμορφος, γοητευτικός, εσωστρεφής και με παιδεία. Ο γνωστός ηθοποιός δίνει σπάνια συνεντεύξεις και προτιμά να εκφράζεται μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. 

Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Εξηγεί γιατί δε δίνει συνεντεύξεις

Δεν κάνει συχνά δημόσιες εμφανίσεις και αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας.

Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Το minimal σπίτι του στο κέντρο της Αθήνας

Σε παλιά του συνέντευξη στην Μαριάννα Αντωνακάκη και το mensarena.gr είχε δηλώσει ότι δεν του αρέσει καθόλου η αδιακρισία και η παραβίαση της ιδιωτικότητας ενώ θεωρεί ότι αν κάτι μεταφερθεί με ή χωρίς πρόθεση λάθος για εκείνον, εκείνος θα βγει χαμένος.
«Ο πιο πολύς κόσμος με έμαθε ως Τόνυ, από το Τατουάζ. Όλη αυτή τη διαδρομή την έχω διαφορετικά ζήσει εγώ. Αν και δεν ήταν η πρώτη μου φορά σε τηλεοπτικό ρόλο, ήταν όμως το πρώτο μου καθημερινό. Εκεί ακριβώς είδα πως το καθημερινό είχε άλλη βαρύτητα σε μένα από ότι στους περισσότερους ανθρώπους. Φάνηκε από τις ερωτήσεις που ανά διαστήματα δεχόμουν. Κατάλαβα πως εγώ το έβλεπα ως Θέατρο, υποκριτικά εννοώ. Δεν πήγα να ρίξω τα λόγια μου, πάμε φύγαμε, αύριο πάλι. Ο τρόπος που στεκόταν δημιουργικά το Τατουάζ δεν επαλήθευε αυτό, που μαζικά λέγεται καθημερινό. Δεν έκλεισα τον κύκλο μου, ολοκληρώθηκε.

Μιχάλης Λεβεντογιάννης

Προσωπικά δε θεωρώ πως κάτι από μόνο του σε βγάζει εκτός τροχιάς. Είναι το πώς το διαχειρίζεσαι εσύ ο ίδιος. Γίνεται λόγος για το κατά τη διάρκεια του καθημερινού. Το θέμα είναι και το μετά, ή το παράλληλα. Ένας ηθοποιός είναι εκτεθειμένος. Αυτό ίσως είναι προεπιλεχθέν του αντικειμένου του. Ο ίδιος όμως μπορεί να σμιλέψει την έκθεσή του. Να επιλέξει τη δημόσια εικόνα του. Να έχει και λόγο και ευθύνη στο ποιος τον φωτογραφίζει, ποιος και τι γράφει για κείνον, τι έχει ο ίδιος πει για να γράψει κάποιος άλλος. Ο τρόπος είναι καταλυτικός. Αν κάτι μεταφερθεί με ή χωρίς πρόθεση λάθος για μένα, εγώ θα βγω χαμένος. Άρα έχω ευθύνη γι’ αυτό. Εδώ άλλωστε ατζέντηδες δεν υπάρχουν να διαχειρίζονται τα της Επικοινωνίας. Αυτά είναι για οσκαρικό βεληνεκές στο εξωτερικό. Ιδού λοιπόν πολλά προφίλ μιας έννοιας, που αν δε την εκθέσεις με σεβασμό στο επάγγελμά σου σε εκθέτει ανεπανόρθωτα. Ως ηθοποιός δε μπορείς να τα κάνεις όλα καλά. Μπορείς όμως να κάνεις καλά ότι αντιστοιχεί στις αξίες σου.

Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Αυτό είναι το bar που άνοιξε στο κέντρο της Αθήνας

Αν βγεις εξώφυλλο για να έχεις δύο γκόμενες παραπάνω… τότε ο κάθε νοών έχει ολοκληρώσει τη διατύπωση αυτής της πρότασης. Στην αγένεια, όμως, απέναντί μου δυσκολεύομαι. Αν και θεωρώ πως είμαι ευγενής άνθρωπος ο ίδιος, όταν μου επιτεθεί η αγένεια, δοκιμάζομαι. Και στις προσβολές, στην έλλειψη σεβασμού, στην αδιακρισία, στην παραβίαση της ιδιωτικότητας, στην αυθαιρεσία, στην αδικία. Στην αδικία ειδικά σε ομάδες που δεν μπορούν να σηκώσουν ανάστημα να το αντιμετωπίσουν, στην κακοποίηση… εκεί ναι, ξεκινώ ευγενής αλλά αν κρίνω πως χρειάζεται να κάνω και κάτι άλλο, κάνω και κάτι άλλο. Αν κάποιος πάρει το θάρρος που κανείς δεν του έδωσε, καλεί και το θάρρος των άλλων. Μου την έχουν στήσει κάτω από το σπίτι μου, πρωί πρωί που πάω τον σκύλο βόλτα, διότι για κάποιους αυτό σημαίνει επειδή σε θεωρώ celebrity, θεωρώ πως μπορώ να περάσω το όριο της ιδιωτικότητάς σου. Όλο αυτό είναι αστείο. Ποιος celebrity καταρχάς; Το τανγκό όμως χορεύεται με δυο. Κάποιοι συμπολίτες μας θεωρώντας πως είναι βεντέτες, εγκαθίδρυσαν ανόητους βεντετισμούς, που άλλοι ανόητοι σε μια τόσο μικρή αγορά έκαναν τρόπο βιοπορισμού», είχε πει χαρακτηριστικά στο mensarena.gr.

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Παγιδευμένοι» στον ΑΝΤ1 και έχει κερδίσει τους τηλεθεατές με τον ρόλο του εισαγγελέα Δημήτρη Μαρκέτου.

Λεβεντογιάννης: Εξηγεί γιατί δε δίνει συνεντεύξεις

Λεβεντογιάννης

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top