Ιωάννα Μπούκη: Πώς αντιδρά όταν φλερτάρουν τον Αντώνη Σρόιτερ;

Η αποκάλυψη για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί

Η Ιωάννα Μπούκη και ο Αντώνης Σρόιτερ επισφράγισαν τον έρωτα τους με πολιτικό γάμο το 2013 με τον ερχομό της Νάντιας και της Πωλίνας να ολοκληρώνει την ευτυχία τους.

Σρόιτερ - Μπούκη : Άναψαν τζάκι - Δείτε το σπίτι τους στα βόρεια προάστια

Η μελαχρινή καλλονή μίλησε στην κάμερα του Breakfast@Star για τη ζήλια, την καθημερινότητά της με τον σύζυγό της και γνωστό δημοσιογράφο, ενώ αποκάλυψε και την επιθυμία της να βρεθεί σε πάνελ τηλεοπτικής εκπομπής. 

Η Ιωάννα Μπούκη στο Breakfast@Star

Η Ιωάννα Μπούκη στο Breakfast@Star

«Μου έχουν γίνει καλές τηλεοπτικές προτάσεις με πάρα πολύ καλό οικονομικό δέλεαρ. Θα με έβλεπα σε κάποιο πάνελ τηλεοπτικής εκπομπής. Δεν θέλω να σχολιάζω αρνητικά, θέλω να είμαι λίγο η καλή της παρέας γιατί βλέπεις από πάρα πολλούς ανθρώπους του χώρου άλλα να λένε και άλλα να κάνουν, κρίνουν τους άλλους ενώ οι ίδιοι έχουν κάνει χειρότερα», είπε η Ιωάννα Μπούκη για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί κατά καιρούς.

Ιωάννα Μπούκη: Με κομψό casual outfit στη Γλυφάδα!

«Πιο μικρή δεν ζήλευα. Μετά που ανακαλύφθηκε το Instagram νομίζω ότι ζηλεύω πιο πολύ από τον Αντώνη. Οι καρδούλες πολλαπλασιάζονται συνέχεια. Κάποιες φορές το δείχνω ότι ζηλεύω, κάποιες φορές όχι. Ο Αντώνης το δείχνει λίγο, όχι πολύ, είναι πολύ έξυπνος για να το δείχνει», εξομολογήθηκε η ίδια.

Η Ιωάννα Μπούκη αποκάλυψε πώς αντιδρά όταν φλερτάρουν τον σύζυγό της, Αντώνη Σρόιτερ

Η Ιωάννα Μπούκη αποκάλυψε πώς αντιδρά όταν φλερτάρουν τον σύζυγό της, Αντώνη Σρόιτερ

«Έχει συμβεί να με πλησιάζουν άνθρωποι φιλικά, όχι γιατί είχαν ανάγκη εμένα, αλλά είχαν ανάγκη τον Αντώνη. Ήμασταν κάπου διακοπές με τον Αντώνη και τα παιδιά, με παίρνει ένας φίλος μου από ένα μεγάλο περιοδικό, του είπα που βρισκόμαστε και το κλείνουμε. Την άλλη εβδομάδα βλέπω όλη την οικογένεια στο περιοδικό. Μας είχαν στείλει φωτογράφο, «είδες που σου έχω πει να μη μιλάς ποτέ και να λες όλα όσα πρέπει» μου είπε ο Αντώνης.

Έχει τύχει να τον φλερτάρουν μπροστά μου πολλές φορές. Για αυτό και… προπονούμαι για να είμαι έτοιμη! Ξέρεις, πόσες σέλφι έχω βγάλει εγώ τον Αντώνη με άλλες κοπέλες; Τι να κάνω, είναι ωραίος άνδρας οπότε είναι λογικό», τόνισε η σύζυγος του Αντώνη Σρόιτερ.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»  

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top