Πέθανε ο ηθοποιός Πολ Γκραντ - Είχε παίξει σε Star Wars και Χάρι Πότερ

Ήταν γνωστός ως ο «βασιλιάς των νάνων»!

Πολ Γκραντ

Ο ηθοποιός των ταινιών Star Wars και Χάρι Πότερ. Πολ Γκραντ, πέθανε σε ηλικία 56 ετών, όπως επιβεβαίωσε η οικογένειά του.

Μέλη της οικογένειας δήλωσαν ότι ο πατέρας τριών παιδιών, γνωστός κι ως «Ο βασιλιάς των νάνω», κατέρρευσε έξω από τον σταθμό Kings’ Cross στο Λονδίνο όπου βρέθηκε από την αστυνομία το απόγευμα της Πέμπτης.

Ο Πολ, ο οποίος έπαιξε ένα Ewok στην ταινία Η επιστροφή των Τζεντάι όπου πρωταγωνίστησε μαζί με τον Χάρισον Φορντ και τον Μαρκ Χάμιλ, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν εγκεφαλικά νεκρός.

Η 28χρονη κόρη του Γκραντ, Σόφι Τζέιν, δήλωσε: «Είμαι συντετριμμένη. Ο μπαμπάς μου ήταν ένας θρύλος από πολλές απόψεις. Έφερνε πάντα ένα χαμόγελο και το γέλιο στα χείλη όλων».

Όπως σημείωσε οικογενειακός φίλος του, στην εφημερίδα The Sun, ο Γκραντ «ήταν ένας υπέροχος τύπος». «Πάλευε πάντα με τα ναρκωτικά και τον εθισμό στο αλκοόλ, αλλά ήταν ένας ταλαντούχος ηθοποιός». 

Πολ Γκραντ: Η εικόνα που είχε προκαλέσει σοκ

Όπως υπενθυμίζει η βρετανική εφημερίδα, το 2014 ο Πολ Γκραντ είχε φωτογραφηθεί να κάνει χρήση σκληρών ναρκωτικών, ενώ την ίδια περίοδο είχε δηλώσει ότι ξόδεψε τα χρήματα της ταινίας του σε ναρκωτικά κι αλκοόλ.

Παράλληλα, ο ίδιος είχε αποκαλύψει κάποτε πως η ζωή του είχε φτάσει στο ναδίρ μετά την κατάρρευση του γάμου του. «Η οικογένειά μου με έχει αποκηρύξει. Είμαι εντάξει αλλά χρειάζομαι βοήθεια. Έχω παιδιά και μία εγγονή» είχε πει τότε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top