Μπρους Γουίλις: Φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων, μετά τη διάγνωση άνοιας

«Δε μου δίνεται η δυνατότητα επιλογής»

Δείτε βίντεο για τον Μπρους Γουίλις από το Breakfast@Star

Τα γενέθλιά του είχε την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023 ο Μπρους Γουίλις, που έγινε 68 ετών, κι η δεύτερη σύζυγός του, Έμα Χέμινγκ, του ευχήθηκε«χρόνια πολλά» με δύο συγκινητικές αναρτήσεις στο Instagram.

Μπρους Γουίλις: Η έκκληση της συζύγου του στους παπαράτσι - Τι ζητάει;

Ο Μπρους Γουίλις κι η Έμα Χέμινγκ σε πάρτι του Vanity Fair το 2014

Ο Μπρους Γουίλις κι η -έγκυος τότε- Έμα Χέμινγκ σε πάρτι του Vanity Fair το 2014 /Φωτογραφία AP Images/Evan Agostini

H ίδια αναφέρθηκε στο πώς αντιμετωπίζει τη διάγνωση του συντρόφου της με άνοια και παραδέχτηκε ότι ένιωσε θλίψη για την ασθένειά του. «Απλά πιστεύω ότι είναι σημαντικό να βλέπεις όλες τις πλευρές του θέματος», είπε η Χέμινγκ στο βίντεο. «Πάντα λαμβάνω αυτό το μήνυμα ή οι άνθρωποι πάντα μου λένε ότι "Ω, είσαι τόσο δυνατή, δεν ξέρω πώς τα καταφέρνεις". Δε μου δίνεται η δυνατότητα επιλογής. Μακάρι να είχα. Αλλά μεγαλώνω επίσης δύο παιδιά μέσα σε αυτό, οπότε μερικές φορές στη ζωή μας πρέπει να βάλουμε το παντελόνι του μεγάλου κοριτσιού και να τα καταφέρουμε κι αυτό κάνω», πρόσθεσε.

Δείτε το βιντεάκι που πόσταρε η Χέμινγκ για τα γενέθλια του συζύγου της

Η 45χρονη, η οποία έχει αποκτήσει δύο κόρες με τον κινηματογραφικό σταρ, μίλησε επίσης για τη δυσκολία να φτιάξει ένα reel στο Instagram προκειμένου να γιορτάσει τα γενέθλια του συζύγου της. «Δεν ξέρω γιατί το κάνω αυτό στον εαυτό μου, γιατί τα βίντεο είναι σαν μαχαίρι στην καρδιά. Αλλά όσο κι αν το κάνω για τον εαυτό μου, το κάνω και για εσάς, γιατί ξέρω πόσο αγαπάτε τον σύζυγό μου», είπε. 

Μπρους Γουίλις: Η αντίδραση της συζύγου του για τα δημοσιεύματα με τη Μουρ

Στη συνέχεια δημοσίευσε ακόμα ένα βίντεο, με ξέγνοιαστες στιγμές του Γουίλις, γράφοντας: «Είναι τόσο αγαπητός. Θα τον αγαπώ για πάντα. Χρόνια πολλά, γλυκέ μου. Η ευχή μου για τα γενέθλια του Μπρους είναι να συνεχίσετε να προσεύχεστε για αυτόν. Σας ευχαριστώ πολύ που τον αγαπάτε».

Η δεύτερη ανάρτηση της Έμα Χέμινγκ στο Instagram

Πριν από έναν χρόνο, η οικογένειά του είχε ανακοινώσει ότι ο ηθοποιός αποσύρεται από την υποκριτική λόγω της αφασίας, μιας γλωσσικής διαταραχής που επηρεάζει την ικανότητα επικοινωνίας.

Τον περασμένο μήνα, έγινε επίσης γνωστό ότι ο Γουίλις πάσχει από μετωποκροταφική άνοια (FTD), μια μορφή άνοιας που επηρεάζει τη συμπεριφορά, τη γλώσσα και τις κοινωνικές δεξιότητες.

Τι είναι η μετωποκροταφική άνοια με την οποία διαγνώστηκε ο Μπρους Γουίλις;

«Από τότε που ανακοινώσαμε τη διάγνωση αφασίας του Μπρους Γουίλις, την άνοιξη του 2022, η κατάστασή του έχει προχωρήσει και τώρα έχουμε μια πιο συγκεκριμένη διάγνωση: μετωποκροταφική άνοια (γνωστή ως FTD). Δυστυχώς, οι προκλήσεις στην επικοινωνία είναι μόνο ένα σύμπτωμα της ασθένειας που αντιμετωπίζει. Αν και αυτό είναι επώδυνο, είναι ανακούφιση να έχουμε επιτέλους μια ξεκάθαρη διάγνωση», ανέφερε τότε η ανακοίνωση.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top