Παπακαλιάτης: Το γράμμα στην Καβογιάννη για το Maestro και το ευχαριστώ

«Σ’ αγαπώ μέχρι τον ουρανό και ακόμα πιο ψηλά!»

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής του μιας και η σειρά «Maestro» έχει μπει στην πλατφόρμα του Netflix.

Παπακαλιάτης: Συγκινημένος στη βράβευσή του στη Νέα Υόρκη για το Maestro

Μάλιστα, βραβεύτηκε στη Νέα Υόρκη και όταν επέστρεψε στη Ελλάδα ένιωσε την ανάγκη να στείλει ένα…γράμμα στη Μαρία Καβογιάννη θέλοντας να την ευχαριστήσει για τις ευχές που είχε κάνει για τη σειρά, αλλά και που είναι το γούρι του.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Βράβευση για τους συντελεστές του Maestro


«Γράμμα στη Μαρία. Αγαπημένη μου Μαρία,
Σου γράφω από το αεροπλάνο στην Αμερική όπου ήρθα για κάποιες συναντήσεις που γίνονται σε ΝΥ και ΛΑ για το Maestro. Έβλεπα το βιντεάκι που είχαμε κάνει εκείνη τη μέρα στους Παξούς και σκεφτόμουν πως ό,τι ευχήθηκες για αυτήν την σειρά, τελικά συνέβη.
Μπορεί εμείς να κάναμε πλάκα αλλά εντέλει,το Maestro ανοίγει σήμερα σε όλον τον κόσμο. Μαράκι, απο σήμερα θα μπορούν σε όλες τις χώρες και σε όλες τις γλώσσες να το παρακολουθήσουν θεατές που δεν έχουν δει ποτέ Ελληνική σειρά και που τώρα θα έχουν την ευκαιρία. Μαρία; Η σειρά μας από σήμερα παίζει σε Αμερική, Αυστραλία,Νέα Ζηλανδία, Ευρώπη,Ασία, Αφρική με τον τίτλο «Maestro in Blue».
Στα γράφω τώρα όλα αυτά για να μην τα ξεχάσω, γιατί με τόσο τρέξιμο και δουλειά δεν έχω προλάβει να το συνειδητοποιήσω και εγώ ακόμα όλο αυτό που γίνεται. Και Μαράκι μου κάτι τελευταίο. Θέλω να σε ευχαριστήσω γι’αυτό που είσαι, (το γούρι μου)… Κι εσένα και όλους τους ηθοποιούς και τους συντελεστές και την παραγωγή και το Mega στην Ελλαδα γιατί όλοι μας συμβάλαμε ώστε η σειρά να είναι αυτή που είναι.
Μαράκι μου επιστρέφω σε λίγες μέρες και αν έχεις πάει στο χωριό γύρνα γιατί έχουμε πρόβες, ξεκινάμε γύρισμα και σε λίγο καιρό πάμε πάλι στο νησί! Γίνεται χαμός από ετοιμασίες στην Αθήνα. Υ.Γ. Σου έστειλα τα πρώτα 4 επεισόδια.Τα διάβασες;
Πρόσεχε μη τα χάσεις πουθενά και διαρρεύσει τίποτα. Α και Μαράκι; Netflix από σήμερα worldwide ( αν σε ρωτήσει κανείς από εξωτερικό). Σ’αγαπώ Χ.Π».

 


Η απάντηση δεν άργησε να έρθει και από τη Μαρία Καβογιάννη γράφοντάς του πως περιμένει να ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τη σειρά, αλλά και που κράτησε την υπόσχεσή του και τους ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο.


«Χριστοφοράκο μου! Mόλις διάβασα το γραμματάκι σου και θέλω να σου πω πόσο ευτυχισμένη με έκανες που τήρησες την υπόσχεση σου και μας ταξιδεύεις σε όλο τον κόσμο, και που όλος ο κόσμος θα έχει την τύχη να δει αυτό το φως και την γλύκα της ψυχής σου. Σ’ ευχαριστώ που σε έχω στη ζωή μου, είσαι πάντα μέσα στην καρδιά μου, με συγκινείς, με κάνεις χαρούμενη, περήφανη. Και ναι, τα επεισοδιακια μας τα διάβασα είναι υπέροχα και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε. Μην ανησυχείς δε θα τα χάσω ποτέ ναι wordwhide! Ξέρω! Σ’ αγαπώ μέχρι τον ουρανό και ακόμα πιο ψηλά!»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top