Λασκαράκη: Ο Σουλτάτος, η εξάρτηση με τον Μελέτη και τα ντολμαδάκια

Η σχέση «εξάρτησης» με τον Μελέτη Ηλία

Ανανεωμένη, ευδιάθετη και με εξομολογητική διάθεση η Βάσω Λασκαράκη κάθισε απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την αποχή της από το θέατρο και τις σκέψεις της να επιστρέψει σε αυτό.

«Έχω καλομάθει τα τελευταία χρόνια να μην λείπω από το σπίτι τα βράδια, να έχω τα Σαββατοκύριακα. Ταξιδεύουμε πολύ, πηγαινοερχόμαστε Κρήτη, κάνουμε ταξίδια, αυτά θα τα ξεχάσουμε αν ξεκινήσω θέατρο», είπε η ηθοποιός.

Βάσω Λασκαράκη

Η σχέση «εξάρτησης» με τον Μελέτη Ηλία


Η γνωστή ηθοποιός μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για τον κουμπάρο και συνάδελφό της, Μελέτη Ηλία, με τον οποίο ήταν τηλεοπτικό ζευγάρι στη σειρά «Το σόι σου».

«Ο Μελέτης Ηλίας είναι «εξάρτηση». Ακόμα και εάν δεν του βάφτιζα το παιδί, νομίζω ότι πάλι θα μιλούσαμε συχνά. Έχω δύο μέρες να του μιλήσω. Είμαι πάρα πολύ τυχερή που τον είχα παρτενέρ 5 χρόνια στο “Σόι σου”, δεν είμαι τυχερή που ακόμη δεν έχουμε καταφέρει να συνεργαστούμε ακόμη στο θέατρο και είμαι τυχερή που είναι μέλος της οικογένειάς μου και αυτός και η γυναίκα του και τα παιδιά του. Δεν υπάρχουν παρεξηγήσεις μεταξύ μας, ούτε ιδιοτροπίες. Σηκώνεις το τηλέφωνο και του λες “να σου πω, αυτό!”».

Η σχέση με τον Λευτέρη Σουλτάτο και τα ντολμαδάκια της πεθεράς της

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην όμορφη οικογένεια που έχουν δημιουργήσει με τον Λευτέρη Σουλτάτο και την κρητικιά πεθερά της.

Λευτέρης Σουλτάτος: Οι ευχές στη...βαλεντίνα του Βάσω Λασκαράκη!

Λευτέρης Σουλτάτος: Τα γενέθλια στις ΜΕΛΙSSES και το φιλί στη Λασκαράκη

 

«Τυλίγαμε ντολμαδάκια με τη συννυφάδα μου – η γυναίκα του αδελφού του Λευτέρη – και η πεθερά μου μας κοίταζε με αστείο ύφος, υπάρχει ένα story όπου μας ξετυλίγει τα αμπελόφυλλα γιατί στην Κρήτη τα φτιάχνουν διαφορετικά και τους είπα πως θα τα φτιάξω εγώ, με τον δικό μου τρόπο, θα σας φτιάξω τη συνταγή όπως τη φτιάχνουμε στη Θεσσαλονίκη. Τυλίγαμε και έλεγε “μμμ δε θα βάλεις τέτοιο; δε θα βάλεις εκείνο;”. Εντάξει, η πεθερά μου έχει πάρα πολύ πλάκα, έχει ένα φανταστικό χιούμορ και ο άντρας μου την έβγαλε μια φωτογραφία, στην οποία μας κοιτάει πραγματικά σαν να μας λέει “τι είναι αυτά που κάνετε εκεί;” Δηλαδή της έδινα πίσω τα αμπελόφυλλα και μου έλεγε “μμμ, δε σου κάνουν αυτά; Δηλαδή εσείς στη Θεσσαλονίκη έχετε καλύτερα;” Τα κάνουν με διαφορετική γέμιση, σαρμαδάκια κανονικά. Την αδικεί η φωτογραφία, δεν είναι τόσο… Είναι χαρούμενος άνθρωπος. Πηγαίνουμε συνέχεια στην Κρήτη, έχουμε το σπίτι μας, είναι τα παιδιά του Λευτέρη, είναι οι περισσότερες δουλειές του εκεί, είναι τα ξενοδοχεία που συνεργάζεται και κάνει το consulting στα φαγητά. Ο Λευτέρης τώρα από τον Απρίλιο μέχρι τον Νοέμβριο αναγκαστικά τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας θα είναι στην Κρήτη».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top