Χατζηαγγελάκης: Η επικοινωνία με τη Συνατσάκη μετά τη γέννηση της κόρης της

Πώς είναι σήμερα οι σχέσεις τους;

Για την τωρινή σχέση του με την πρώην σύντροφό του, Μαίρη Συνατσάκη και την επικοινωνία που είχαν, μετά τη γέννηση της κόρης της, αλλά και την προσωπική του ζωή, μίλησε το πρωί της Τετάρτης (15/02) ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης στην κάμερα πρωινής εκπομπής.

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Δε θα απαντήσω για τη Μαίρη Συνατσάκη!»

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης με τη Μαίρη Συνατσάκη στο νυχτερινό κέντρο «Acro» το 2018

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης με τη Μαίρη Συνατσάκη στο νυχτερινό κέντρο «Acro» το 2018

«Με τη Μαίρη Συνατσάκη έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Έχουμε μιλήσει με τη Μαίρη, είναι μανούλα τώρα. Τα έχουμε πει μεταξύ μας. Έτσι ήμουν και με τις προηγούμενες σχέσεις μου.  Γενικότερα επιδιώκω την επαφή και την επικοινωνία με τους ανθρώπους που με έχουν χαρακτηρίσει ως άνθρωπο και έχω συνδεθεί μαζί τους», δήλωσε αρχικά στο «Mega Καλημέρα» ο γνωστός ηθοποιός και φωτογράφος. 

Μαίρη Συνατσάκη: Βόλτα στη θάλασσα με την κορούλα και την αδερφή της

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι ενοχλήθηκε με κάποιους που υποστήριζαν ότι έγινε ευρέως γνωστός μέσω της σχέσης του με τη γνωστή influencer. «Με ενόχλησε που στην αρχή έλεγαν ότι έγινα γνωστός λόγω της σχέσης μου με τη Μαίρη, το οποίο δεν ήταν και πολύ λάθος. Εγώ κάνω μια πολύ συγκεκριμένη δουλειά. Σε εσάς έγινα γνωστός μέσω της Μαίρης αλλά μάλλον φυσιολογικό ήταν αυτό για εσάς, από τη πλευρά μου δεν ήταν», είπε συγκεκριμένα. 

Σε άλλο σημείο εξομολογήθηκε ότι είναι μόνος του αυτήν την περίοδο και ότι αυτό που ξεχωρίζει σε μια γυναίκα είναι η ευφυΐα της. 

«Στα προσωπικά μου είμαι ήσυχος, διαυγής, ήρεμος, μόνος και με το παιδί μου, την Όλιβ (σκυλίτσα). Νομίζω αυτό που με κάνει να ξεχωρίζω μια γυναίκα είναι η ευφυία που έχει», τόνισε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top