Κώστας Φραγκολιάς: Η δημόσια συγγνώμη μετά τη δήλωσή του για τη λευχαιμία

«Το λάθος είναι δικό μου...»

Οι πρόσφατες δηλώσεις του Κώστα Φραγκολιά για τη λευχαιμία, δημιούργησαν πολλά ερωτηματικά στους χρήστες του διαδικτύου, με αποτέλεσμα ο ίδιος να ζητήσει το πρωί της Πέμπτης (02/02) δημόσια συγγνώμη.

Κώστας Φραγκολιάς: «Δεν έχω μετανιώσει γι΄αυτό που είπα»

«Η δυστυχία, ας το πούμε… Μπορεί κάτι να σου τύχει και μόνο αν έχεις πολλά λεφτά μπορείς να γίνεις καλά. Να σας δώσω ένα παράδειγμα; Με τη λευχαιμία ας πούμε που είχα λίγο κάτι πριν κάποια χρόνια, ήθελε 200 χιλιάρικα», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων στη χθεσινή εκπομπή «Happy Day». 

Ο συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή θέλησε σήμερα το πρωί να διευκρινίσει όσα είπε, ξεκαθαρίζοντας πως αναφερόταν σε ένα δικό του πρόσωπο και όχι στον ίδιο, ζητώντας παράλληλα συγγνώμη για την αναστάτωση, που προκάλεσε.

Η δημόσια συγγνώμη του Κώστα Φραγκολιά 

Η δημόσια συγγνώμη του Κώστα Φραγκολιά 

Φραγκολιάς: Η βοήθεια του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη στην κακοκαιρία

«Το λάθος είναι δικό μου και να ζητήσω και συγγνώμη, ξέχασα να πω ότι το είχα ψάξει και όχι ότι το είχα περάσει», ανέφερε αρχικά.

«Το πέρασε ένας πολύ δικός μου άνθρωπος πριν από πολλά πολλά χρόνια και επίσης για τα μηνύματα που μου έχετε στείλει, εύχομαι περαστικά σε όλους που δίνετε αυτή τη μάχη που δίνετε και όλα να πάνε καλά και ξέρετε ότι όλες οι περιπτώσεις δεν είναι το ίδιο», συμπλήρωσε ο Κώστας Φραγκολιάς.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top