Φραγκολιάς: Η βοήθεια του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη στην κακοκαιρία

«Έμεινα 30 ώρες χωρίς ρεύμα και 15 χωρίς νερό»

Επέστρεψε ξανά, μετά από δύο μέρες απουσίας, το Happy Day. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της είπαν «καλημέρα» σήμερα στους τηλεθεατές, τονίζοντας πως πρόκειται για άθλο που βγαίνει κανονικά η εκπομπή.

Τσιμτσιλή: Εγκλωβίστηκε στη Μαραθώνος και έμεινε 36 ώρες χωρίς ρεύμα

«Καλημέρα! Πραγματικά το ότι είμαστε μαζί σας, πιστέψτε με, είναι άθλος. Δεν γινόταν να είμαστε μαζί σας χθες και προχθές, το θέλαμε πάρα πολύ.

Κάνω οκτώ χρόνια αυτή την εκπομπή και δεν έχω λείψει ούτε μια φορά. Και άρρωστη έχω έρθει εδώ, και με χιόνια και με καταιγίδες. Έφευγα και γεννούσα και μετά από λίγο ερχόμουν, αλλά αυτό που ζήσαμε…», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Και στη συνέχεια τόνισε: «Το ξέρω ότι σας φαίνεται λίγο αστείο και περίεργο, γιατί μου στέλνετε μηνύματα από όλη την Ελλάδα και μου λέτε “δυο μέρες χιονίζει στην Αττική και τραβάτε όλο αυτό το ζόρι;”. Ειλικρινά, δεν το έχουμε ξαναπεράσει. Δεν γινόταν να μετακινηθείς. Εγώ ήμουν χωρίς ρεύμα σε πολύ δύσκολες καταστάσεις».

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Κώστας Φραγκολιάς, ο οποίος φανερά εκνευρισμένος μίλησε για τη δική του περιπέτεια:

«Η Οδύσσειά μου ξεκινάει τη Δευτέρα που φύγαμε από εδώ σε μια απόσταση που μέχρι το σπίτι μου είναι ένα τέταρτο έκανα 3.5 ώρες. Δεν είδα πουθενά κανένα εκχιονιστικό μόνο ένα περιπολικό… Ήμουν 30 ώρες ρεύμα και όταν ξύπνησα την Τρίτη το πρωί ήμουν και χωρίς νερό, σχεδόν 15 ώρες. Να ευχαριστήσω τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη που μου άνοιξαν το σπίτι τους και κατάφερα να φορτίσω κινητά, λάπτοπ, powerbank».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top