Κορομηλά για παρουσιάστριες: «Αν έχουν πάρει τα καλά μου στοιχεία χαίρομαι»

Τι είναι αυτό που τη δυσκολεύει στη νέα της εκπομπή;

Δείτε όσα είπε η Ρούλα Κορομηλά στο Πρωινό μας

Μετά από αρκετά χρόνια απουσίας από τα τηλεοπτικά δρώμενα, η Ρούλα Κορομηλά επέστρεψε στη μικρή οθόνη παρουσιάζοντας την εκπομπή Σπίτι με το Mega.

Η Ρούλα Κορομηλά αποτελεί κεφάλαιο της ιδιωτικής τηλεόρασης στη χώρα μας

Η Ρούλα Κορομηλά αποτελεί κεφάλαιο της ιδιωτικής τηλεόρασης στη χώρα μας

H παρουσιάστρια μίλησε στο Πρωινό μας για αυτήν της την επιστροφή, αλλά και για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια.

Ρούλα Κορομηλά: «Από το 2007 δίνω μάχη με ένα θηρίο που ζει στο σώμα μου»

«Η τηλεοπτική σεζόν για μένα είναι γλυκιά θα έλεγα, γιατί κάνω ένα μουσικό πρόγραμμα. Από όλα τα προγράμματα που έχω κάνει είναι το πιο εύκολο, αν κι έχει πάρα πολλές ώρες γυρίσματα. Εγώ δεν έχω μάθει σε προγράμματα που είναι βιντεοσκοπημένα, έχω μάθει σε live, οπότε δυσκολεύομαι λίγο», είπε αρχικά.

«Ο κόσμος θα κρίνει αν άξιζε που επέστρεψα, αλλά σε προσωπικό επίπεδο, από τη στιγμή που περνάω καλά και το διασκεδάζω, ελπίζω ο κόσμος αυτό να το εισπράττει», συμπλήρωσε.

Η Ρούλα Κορομηλά διαθέτει χιούμορ κι αυτό φαίνεται στα βιντεάκια που ανεβάζει ο φίλος της, Παντελής Καναράκης

Η Ρούλα Κορομηλά διαθέτει χιούμορ κι αυτό φαίνεται στα βιντεάκια που ανεβάζει ο φίλος της, Παντελής Καναράκης /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη από τα νούμερα τηλεθέασης. Δεν επαναπαύομαι στις δάφνες μου, προσπαθώ, κοιτάζω μπροστά και λέω τι άλλο μπορεί να γίνει καλύτερο. Δεν προγραμματίζω τι θα κάνω του χρόνου, γιατί η ζωή είναι ανατρεπτική, ζω το τώρα», είπε χαρακτηριστικά.

Το non-stop τρολάρισμα του Παντελή Καναράκη στη Ρούλα Κορομηλά

«Δεν προσέχω την εικόνα μου, τσαλακώνομαι, για αυτό κάνω και τα βίντεο με τον Παντελή Καναράκη. Προσέχω είμαι σωστή απέναντι στον κόσμο που με παρακολουθεί, αλλά πάντα δείχνω προς τα έξω αυτό που είμαι», σχολίασε η Ρούλα Κορομηλά.

Σχετικά με τις νεότερες παρουσιάστριες, είπε κλείνοντας: «Αν κάποιες συνάδελφοι παρουσιάστριες  έχουν πάρει τα καλά στοιχεία από εμένα, καλώς... χαίρομαι!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top