Το τελευταίο «αντίο» στον γνωστό σκηνοθέτη Ερρίκο Ανδρέου είπαν σήμερα στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου συγγενείς και φίλοι.
Πέθανε ο σκηνοθέτης Ερρίκος Ανδρέου, ο σύζυγος της Νόρας Βαλσάμη
Ο γιος του ‘Ερικ ήταν απαρηγόρητος για τον θάνατο του πατέρα του και στο πλευρό του στάθηκαν συγγενείς και φίλοι. Απούσα ήταν η σύζυγός του Νόρα Βαλσάμη καθώς η κατάσταση της υγείας της δεν της επέτρεψε να βρίσκεται εκεί.
Ο σύζυγος της Νόρας Βαλσάμη έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου σε ηλικία 84 ετών έπειτα από πολύμηνη μάχη με διάφορα προβλήματα υγεία. Από τον περασμένο Αύγουστο νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.
Τα λόγια που έγραψε ο γιος του λίγο μετά την ανακοίνωση του θανάτου του συγκλονίζουν:
«Πατέρα μου, θα σε έχω για πάντα στην καρδιά μου, όσο θα υπάρχω. Σ΄ ευχαριστώ για όλα, καλό παράδεισο», έγραψε χαρακτηριστικά ο Έρικ Ανδρέου.
Στην κηδεία του γνωστού σκηνοθέτη έδωσαν το «παρών»: Άννα Φόνσου, Κώστας Πρέκας, Μαίρη Βιντιάδου, Θάνος Καληώρας και Νταίζη Λεμπέση.