Άση Μπήλιου: Η κατάλληλη μέρα της εβδομάδας για μία νέα εκκίνηση

«Είναι μία εβδομάδα γεμάτη αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό»

Τις αστρολογικές της προβλέψεις για την εβδομάδα που διανύουμε έκανε η Άση Μπήλιου την Τρίτη 17/1 μέσα από την εκπομπή Breakfast@Star«Είναι μία εβδομάδα γεμάτη αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό» είπε η αστρολόγος.

Δείτε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σας

Άση Μπήλιου: Η κατάλληλη μέρα της εβδομάδας για μία νέα εκκίνηση

Η αλήθεια είναι πως αυτή η εβδομάδα έχει τις προδιαγραφές να είναι κάπως καλύτερη ή έστω να φέρει κάποια πιο ευχάριστη προοπτική για το μέλλον. Η πρώτη σημαντική διαφοροποίηση της εβδομάδας έρχεται στις 18/01 τη μέρα που ο Ερμής γίνεται ορθόδρομος στον Αιγόκερω και θα αρχίσουν να υπάρχουν περισσότερες εξελίξεις. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Βέβαια χρειάζεται κάποιες μέρες ακόμη για να απεγκλωβιστούμε εντελώς από τα παρατράγουδα στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις. Ένας πλανήτης όταν γυρίζει ορθός χρειάζεται ένα περιθώριο χρόνου για να ξαναέρθει στη συνήθη ταχύτητα του. Καθώς ο Ερμής επιστρέφει στην ορθή του πορεία στο ζώδιο της αποφασιστικότητας και της φιλοδοξίας, θα μας επιτρέψει να θέσουμε τους νέους μας στόχους και θα δώσει έμφαση στα επαγγελματικά μέχρι τις 11/02 που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο. 

Αν σκέφτεστε να κάνετε μια εκκίνηση αυτό το διάστημα, ίσως πρέπει να περιμένετε μέχρι τις 21/01 που θα σχηματιστεί η Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου για να σιγουρέψετε την επιτυχία της.

Διαβάστε περισσότερα στο asibiliou.gr
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top