Σούπερ Κική: Η έντονη αντίδραση σε follower που τη ρώτησε για την Τούνη

Έξαλλη η influencer

Γέννησε η Ιωάννα Τουνή το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και από ότι φάνηκε ταλαιπωρήθηκε αρκετά, αφού από την Κυριακή το μεσημέρι είχε μπει στο μαιευτήριο. 

Γέννησε η Ιωάννα Τούνη: Η ανάρτηση στα social media και η παράκληση

Όπως είναι επόμενο, το ενδιαφέρον των followers της ήταν μεγάλο και συνεχώς έστελναν μηνύματα στους στενούς φίλους της Ιωάννας Τούνη για να μάθουν λεπτομέρειες για την γέννα.

Μετά το ξέσπασμα της Δήμητρας Αλεξανδράκη για τα αλλεπάλληλά τηλεφωνήματα από τους δημοσιογράφους, ακολούθησε ακόμη ένα, αυτή τη φορά από την Σούπερ Κική.

Συγκεκριμένα, η γνωστή influencer φαίνεται πως έχει δεχτεί και εκείνη αντίστοιχα μηνύματα από τους διαδικτυακούς της φίλους, γεγονός που φαίνεται να την έχει εκνευρίσει.

Η Σούπερ Κική ανήρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντάς μας ένα από τα χιλιάδες μηνύματα που είχε δεχτεί για την Ιωάννα Τούνη. 

Αρκετά εκνευρισμένη, η Σούπερ Κική θέλησε να απαντήσει στο εν λόγω μήνυμα και μιλώντας ειρωνικά είπε: «Ρε φίλε χίλια συγγνώμη δεν σε πήραμε ένα τηλέφωνο να έρθει να δεις το μωρό. Αι στο δ@@@@ο μ@@@κα, κατίνα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top