Παντρεύτηκαν Αρσενίου - Πλεύρη: Η φωτογραφία από τον γάμο τους!

Έγκυος η σύζυγος του τραγουδιστή

Δείτε στο βίντεο τον Αρσενίου και την Πλεύρη να δείχνουν τις βέρες τους

Λίγο καιρό πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά ο Σάκης Αρσενίου και η Λαμπρινή Πλεύρη παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο. Το ευτυχισμένο ζευγάρι θέλησε να μοιραστεί τη χαρά του με τους διαδικτυακούς του φίλους και έκανε τα πρώτα posts στο Instagram.

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά!

Η πρώτη φωτογραφία των νεόνυμφων μέσα από το αυτοκίνητο

Η πρώτη φωτογραφία των νεόνυμφων μέσα από το αυτοκίνητο


Μάλιστα, σε ένα βίντεο στα InstaStories μέσα από το αυτοκίνητο έδειξαν τις βέρες τους. Λίγο νωρίτερα η soulaglamorous είχε αναρτήσει στα Instastories ένα στιγμιότυπο από τον γάμο τους.

Το στιγμιότυπο που δημοσίευσε η soulaglamorous από τον ππολιτικό γάμο του ζευγαριού/ φωτογραφία Instagram soulaglamorous

Το στιγμιότυπο που δημοσίευσε η soulaglamorous από τον ππολιτικό γάμο του ζευγαριού/ φωτογραφία Instagram soulaglamorous


Ο τραγουδιστής και η αθλήτρια είναι 11 μήνες μαζί και τώρα ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους.
 «Δε νομίζω ότι υπάρχει ωραιότερο από το να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια. Να βρεις τον άνθρωπο σου, γιατί είναι δύσκολο να βρεις τον άνθρωπό σου. Εγώ έχω βρει τον άνθρωπό μου. Θα παντρευτούμε κάποια στιγμή.  Είμαι ερωτευμένος, είμαι πολύ καλά γιατί έχω βρει έναν πολύ καλό άνθρωπο. Η σύντροφός μου είναι αθλήτρια. Θα γίνω μπαμπάς σε λίγους μήνες. Το θέλαμε με τη σύντροφό μου να γίνουμε γονείς. Γέλασα, χάρηκα και οι γονείς μου τρελάθηκαν. Δεν ξέρουμε ακόμα το φύλο του μωρού. Με την σύντροφό μου είμαστε 8 μήνες μαζί», είχε δηλώσει ο τραγουδιστής τον περασμένο Οκτώβριο στο «Πρωινό μας».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top