Τζένη Θεωνά: «O Δήμος δεν μου κάνει εκπλήξεις»

Η ηθοποιός μίλησε για τις δυσκολίες της καθημερινότητας

H Τζένη Θεωνά έκανε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια», όπου πρωταγωνιστεί και μίλησε στην Όλγα Λαφαζάνη και στην εκπομπή Happy Day.

Η ηθοποιός και οικοδέσποινα της εκπομπής «Μαμά-δες» μίλησε για τις δυσκολίες της καθημερινότητας, τον Δήμο Αναστασιάδη και τον γιο τους.

«Πολλές φορές με δυσκολεύει η καθημερινότητα γιατί είναι πολλά πράγματα που πρέπει να φέρεις εις πέρας, υπό το πρίσμα ότι προτεραιότητα είναι πάντα το παιδί. Νιώθω πολύ καλά με τις επιλογές μου, έγιναν με κόστος, αλλά και με πολλή χαρά. Έχουμε βρει μία καινούρια ισορροπία και είμαστε και οι τρεις γεμάτοι και ισορροπημένοι», είπε αρχικά η Τζένη Θεωνά.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Όλοι με ρωτούσαν γιατί άφησα το θέατρο. Μπορεί εγώ να πιέστηκα μέσα σε αυτό, την ώρα που έπρεπε να τον χαιρετήσω που ήταν η ώρα πολύ κοντά στον βραδινό ύπνο…  Είναι πολύ ψυχοφθόρο. Αλλά εγώ ξέρω πως το παιδί μου είναι μικρό και με έχει ανάγκη. Σίγουρα το θέατρο δεν με έχει καμία».

 Η Τζένη Θεωνά είπε για την εκπομπή που παρουσιάζει: «Είμαι πολύ χαρούμενη με τις “Μαμά-δες”, δεν θέλω να σταματήσει ποτέ» και κατέληξε ότι ο Δήμος Αναστασιάδης ότι δεν της κάνει εκπλήξεις!

Οι βόλτες στο πάρκο για την οικογένεια Αναστασιάση-Θεωνά... πολλές! /Φωτογραφία ndp
 
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top