Αλεξάνδρου: Πήγε εκτάκτως στην Αθήνα λίγο πριν γεννήσει η Ιωάννα Τούνη

Ιωάννα Τούνη: «Πήγε στην Αθήνα κι εγώ έμεινα στη Θεσσαλονίκη να γεννήσω»

Δείτε στο βίντεο τι είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη

Εκτάκτως έφυγε από τη Θεσσαλονίκη ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για την Αθήνα λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ο σκύλος του.

Την ίδια στιγμή η Ιωάννα Τούνη περιμένει να γεννήσει, αφού έχει μπει στην τελική ευθεία.

Οι γιατροί που την παρακολουθούν της έχουν δώσει περιθώριο ως το πρώτο 15πενθήμερο του Ιανουάριου, ενώ όπως έχει αποκαλύψει η γέννα θα γίνει στη Θεσσαλονίκη, κάτι που είχε επιλέξει η ίδια.

Τούνη: «Δεν έχω γεννήσει, αν γεννήσω θα σας κάνω story, μη με αγχώνεται!»

Τις τελευταίες ημέρες λοιπόν, το ζευγάρι βρισκόταν στην Θεσσαλονίκη, ωστόσο ένα μικρό πρόβλημα έκανε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να ταξιδέψει εκτάκτως στην Αθήνα, με αποτέλεσμα η Ιωάννα Τούνη να μείνει μόνη της. 

Όλο αυτό το διάστημα η ίδια μοιράζεται μέσω instagram αρκετά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της ως εγκυμονούσα αλλά και τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει όλο αυτό το διάστημα.

Το μεσημέρι της Τρίτης, η Ιωάννα Τούνη ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους με ένα βίντεο πως ο αγαπημένος της αναγκάστηκε να φύγει, καθώς το σκυλάκι τους αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα και θα έπρεπε να δει γιατρό στην Αθήνα.

«Το σκυλάκι μας ξεκίνησε αγωγή με χάπια, δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχει για αυτό το λόγο κιόλας χρειάστηκε να κατέβει για να κάνει μαγνητική γιατί στην Θεσσαλονίκη δεν έχουμε. Ελπίζω να μην σπάσουν τα νερά μου και να μην γεννήσω μόνη μου. Ελπίζω να προλάβει να έρθει ο Δημήτρης ή αύριο ή μεθαύριο», εξήγησε η Ιωάννα Τούνη.

Τούνη Αλεξάνδρου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top