Αλεξανδράκη: Φεύγει από το σπίτι που έμενε με τον πρώην σύντροφό της

Οι δύσκολες στιγμές και η μετακόμιση

Δύσκολες στιγμές έχει περάσει το τελευταίο διάστημα η Δήμητρα Αλεξανδράκη αφού χώρισε με τον σύντροφό της, με τον οποίο ήταν έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Το πρώην ζευγάρι έμενε κάτω από την ίδια στέγη από την αρχή της σχέσης, ενώ η Δήμητρα Αλεξανδράκη ως λάτρης των social media μοιραζόταν με τους διαδικτυακούς της φίλους πολλές στιγμές τους, χωρίς όμως να αποκαλύπτει το πρόσωπό του.

Λίγες εβδομάδες μετά την είδηση του χωρισμού της, η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε ανακοινώσει πως σε λίγο διάστημα θα μετακομίσει σε νέο σπίτι.

Το μεσημέρι της Παρασκευής η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανάρτησε ένα story στον λογαριασμό της στο Instagram, μέσα από το οποίο μας έδειξε τις κούτες που έχει μαζέψει για να μεταφέρει τα πράγματά της.

Μιλώντας στην κάμερα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη, συναισθηματικά φορτισμένη είπε: «Νομίζω ότι το χειρότερο κομμάτι είναι αυτό που τα βλέπεις όλα διαλυμένα, όλα αυτά που έχεις φτιάξει. Να σας δείξω τώρα τι επικρατεί. Δεν έχω χειρότερο από αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή, αλλά δεν το βάζουμε κάτω, θετικά για το τι πάμε να χτίσουμε. Θα περάσει και η σημερινή ημέρα και έρχονται ακόμα καλύτερες».
Αλεξανδράκη: Φεύγει από το σπίτι που έμενε με τον πρώην σύντροφό της

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top