Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Κοιτούσε τον Χρήστο Μάστορα και έλιωνε...

Το γνωστό γκρουπ Μέλιsses βραβεύτηκε για τις μεγάλες επιτυχίες του

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Είμαι σε σχέση και είμαι ερωτευμένη»

Μια πολλαπλή απονομή για όλες τις επιτυχίες που μας έχουν χαρίσει τα τελευταία 8 χρόνια οι Mέλιsses πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 7/12 στο ΕΝΑΣΤΡΟΝ.

Χρήστος Μάστορας: Η συγκινητική στιγμή που τραγούδησε με τη μαμά του!

Από την ιδιαίτερη βραδιά δεν έλειπαν οι συγγενείς των μελών του συγκροτήματος, η Δέσποινα Βανδή που εμφανίζεται φέτος μαζί τους, πολλοί φίλοι και συνεργάτες αλλά και η… φημολογούμενη σύντροφος του Χρήστου Μάστορα, Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Το νεαρό μοντέλο και influencer από το Αγρίνιο που έγινε ευρέως γνωστό μέσα από τη συμμετοχή του στον πρώτο κύκλο του GNTM εδώ και λίγο καιρό φημολογείται πως είναι σε σχέση με τον Χρήστο Μάστορα. 

Η ίδια έχει μάλιστα, παραδεχτεί σε δηλώσεις της αλλά και σε Instagra stories της ότι είναι ερωτευμένη και σε σχέση αλλά δεν έχει ποτέ παραδεχτεί αν είναι σε σχέση με τον frontman των Μέλιsses.

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Παραδέχτηκε πως βρίσκεται σε σχέση!

«Κάποια σχόλια που γίνονται με ενοχλούν και κάποια που γράφονται. Με κάνουν tag και σε κάτι βλακείες. Από τη στιγμή που δεν έχω πει ποτέ με ποιον είμαι, μην με κάνεις tag και μην ασχολείσαι. Νομίζω πως πρέπει να ασχολούμαστε με τη ζωούλα μας. Να μην σπαταλάμε καθόλου ενέργεια με το τι κάνουν οι άλλοι στην προσωπική τους ζωή. Δηλαδή καταλαβαίνω ότι μοιραζόμαστε κάποια πράγματα, αλλά είναι και επιλογή αν θέλουμε να τα μοιραστούμε ή όχι. Νομίζω έχουμε και το δικαίωμα να αλλάξει αυτό. Κάποτε τα μοιραζόμουν, νομίζω έχω το δικαίωμα να μην μοιραστώ πότε τίποτα προσωπικό μου» είχε πει σε πιο πρόσφατη ανάρτησή της μέσα από τα social media.

Όπως θα δεις, οι φωτογράφοι «τσάκωσαν» τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη να… λιώνει κοιτάζοντας τον φημολογούμενο αγαπημένο της on stage!

Γαρυφαλλιά Καλιφώνη ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Γαρυφαλλιά Καλιφώνη

Γαρυφαλλιά Καλιφώνη
Γαρυφαλλιά Καλιφώνη Μάστορας

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top