Νίκος Οικονομόπουλος: Τελικά είναι ζευγάρι με την Ασημένια; Τι απάντησε

Έχει σχέση με την με την εντυπωσιακή κοπέλα του «Πρέπει δεν πρέπει»;

Με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεων του σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής, ο Νίκος Οικονομόπουλος μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και απάντησε στις φήμες που τον θέλουν να είναι ζευγάρι με την εντυπωσιακή κοπέλα που πρωταγωνιστεί στο νέο του βίντεο κλιπ «Πρέπει δεν πρέπει».

οικονομοπουλος

«Πολλές φορές όχι μόνο για μένα, αλλά και για άλλους ανθρώπους γράφονται πράγματα τα οποία δεν ισχύουν. Αλλά αν ξεκινήσεις να απαντάς στον καθένα ξεχωριστά, αυτό παίρνει έκταση χωρίς λόγο. Καλύτερα να μην απαντήσεις καθόλου. Δεν έχω πάρει ποτέ τηλέφωνο κανέναν. Αφήνω τα πράγματα να εξελιχθούν. Στις μέρες μας πουλάει μόνο το κακό. Η κριτική και τα λαϊκά δικαστήρια υπάρχουν παντού.

Δεν απαντάω στο αν υπάρχει ή δεν υπάρχει κάτι με την κοπέλα του βίντεο κλιπ “Πρέπει δεν πρέπει”, δεν απαντάω για την προσωπική μου ζωή. Δε χρειάζεται να απαντήσω. Είτε υπάρχει κάτι είτε δεν υπάρχει, δεν θέλω να απαντήσω. Δεν μου αρέσει να είμαι κοινωνικός. Αν δεν περνάω κάπου καλά, δεν μπορώ να προσποιούμαι, προτιμώ να μην πάω» ανέφερε ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Να θυμίσουμε ότι πριν λίγο καιρό, ο λαϊκός τραγουδιστής βρέθηκε στο Παρίσι για τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ του «Πρέπει δεν πρέπει» και δε σταματούσε να έχει στην αγκαλιά του μία εντυπωσιακή γυναίκα. Η καλλονή που πρωταγωνιστεί στο νέο κλιπ του Οικονομόπουλου ονομάζεται Ασημένια και μένει στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, το περασμένο διάστημα ο Νίκος Οικονομόπουλος πραγματοποιούσε εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη και σύμφωνα με πληροφορίες, η Ασημένια ήταν πιστή θαμώνας του νυχτερινού κέντρου. Βάσει των ίδιων πληροφοριών, ο τραγουδιστής δε την έχανε από τα μάτια του όσο τραγουδούσε και οι διακριτικές αφιερώσεις του δε σταματούσαν!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top