Φωτεινή Βελεσιώτου: «Θα ακύρωνα τον γάμο μου γιατί είχα αγώνα μπάσκετ»

Πήγε καλεσμένη στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ1

Η Φωτεινή Βελεσιώτου μίλησε για τα φοιτητικά της χρόνια στη Θεσσαλονίκη και την ενασχόλησή της με το μπάσκετ την εποχή που ταυτόχρονα ήταν και δασκάλα.

«Πρώτη φορά έπιασα μπάλα μπάσκετ στην πέμπτη Γυμνασίου, εξατάξιο ήταν τότε. Ήμουν απ’ τις πρώτες που έπαιξα μπάσκετ στην Καρδίτσα. Κάναμε μία ψιλοομαδούλα και παίζαμε με άλλα σχολεία» είπε η τραγουδίστρια στην εκπομπή Studio 4, όπου πήγε καλεσμένη.

«Στη Θεσσαλονίκη μετά έπαιξα σε τρεις ομάδες. Στο Μελιτέα, την ομάδα του Παπαφείου, στην Αρμενική με τη Βούλα την Πατουλίδου, από 16 χρονών την ξέρω, και μετά στον Μακεδονικό», πρόσθεσε.

«Πάρα πολύ ωραία χρόνια. Ήμουν δασκάλα στο σχολείο, γύριζα, πετούσα τα πράγματά μου, φόρμες, άιντε για προπόνηση, για αγώνα. Θα ακύρωνα και τον γάμο μου, για να μην χάσω τον αγώνα, την ίδια ώρα με τον γάμο μου μού έβαλαν αγώνα. Άλλαξε το πρόγραμμα αλλά με συγκράτησε ο άντρας μου» αποκάλυψε με χιούμορ η ερμηνεύτρια.

«Μετά τον αγώνα ήρθε όλη η ομάδα στον γάμο με τις φόρμες και μου έκανε αψίδα με τις μπάλες. Κι εγώ παρατάω τον Θανάση, τον πρώην άντρα μου, και κάνω ντρίπλα μπροστά στον παπά» είπε ακόμα.

Φωτεινή Βελεσιώτου/ NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top