Τάκης Βλαστός: Τα δάκρυα για τον θείο του, Διονύση Παπαγιαννόπουλο

«Έδινε επίδομα σε 10 οικογένειες. Όταν τα φέρνω στο μυαλό μου, δεν αντέχω»

O Tάκης Βλαστός μίλησε στο The 2Night Show για τον θείο του, Διονύση Παπαγιαννόπουλο

Μπορεί να «έφυγε» από κοντά μας το 1984, αλλά γενιές και γενιές συνεχίζουν να μεγαλώνουν με τις ταινίες του. Ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος πέθανε μόνος του στο σπίτι του στο Διακοφτό και τα αγαπημένα του πρόσωπα τον βρήκαν νεκρό μετά από 4 ημέρες.

Παπαγιαννόπουλος: Ο ανεκπλήρωτος έρωτας που τον έκανε να μελαγχολήσει

 

«Έκανα μήνυση στην εφημερίδα που δημοσίευσε τον Διονύση Παπαγιαννόπουλο νεκρό μέσα στο σπίτι του και δεν έγινε τίποτα. Τον βγάλανε μια φωτογραφία - αυτός καθόταν σε μια πολυθρόνα που την έχω τώρα στο σπίτι μου- και αυτοί τον ξάπλωσαν κάτω στο πάτωμα και βγάλανε τις φωτογραφίες. Αλλιώς τον βρήκαν, αλλά τον ξάπλωσαν στο πάτωμα. Είχε πεθάνει τέσσερις μέρες πριν», είπε ο ανιψιός του αείμνηστου ηθοποιού, Τάκης Βλαστός στο The 2Night Show.

Η άγνωστη φιλανθρωπική δράση του Διονύση Παπαγιαννόπουλου


Ο Τάκης Βλαστός αναφέρθηκε και στις φιλανθρωπίες που έκανε δίχως να το γνωρίζει κανείς. «Ο Νιόνιος καλοπληρώθηκε ειδικά μετά το Λούνα Παρκ. Στην ΕΡΤ πληρωνόταν κανονικά αλλά τα πολλά λεφτά τα έβγαλε με την τουρνέ που έκανε μετά την προβολή. Ο μισθός του στις ταινίες ήταν κοντά στου Κώστα Βουτσά και λίγο πιο κάτω. Μάλιστα, για την εποχή, άφησε μεγάλη περιουσία πίσω του.Περισσότερο άφησε χρήματα σε ακίνητα. Οικονόμος βέβαια δεν ήταν γιατί θα είχε πάρα πολλά μαζεμένα εάν δεν έκανε φιλανθρωπίες. Είχε δέκα οικογένειες στην Αθήνα στις οποίες κάθε πρώτη του μηνός έδινε ένα επίδομα σε φτωχές οικογένειες». «Σκέφτομαι τώρα αυτά που λέω.. Όταν τα ξαναφέρνω στη μνήμη, δεν αντέχω. Συγγνώμη ζητώ», είπε εμφανώς συγκινημένος ο ηθοποιός.

Ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος στην ταινία Για ποιον χτυπά η κουδούνα/ φωτογραφία finos film

Ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος στην ταινία Για ποιον χτυπά η κουδούνα/ φωτογραφία finos film

Η λατρεία στις γυναίκες


Μπορεί να ήταν λάτρης του ωραίου φύλου, αλλά ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος δεν ανέβηκε ποτέ τα σκαλιά της εκκλησίας και δε δημιούργησε ποτέ τη δική του οικογένεια. «Δεν ήταν απλά λάτρης του ωραίου φύλου.Ήταν άρρωστος με τις γυναίκες.  Δεν τις αγαπούσε, τις λάτρευε. Δεν παντρεύτηκε και δεν αρραβωνιάστηκε ποτέ. Πολλοί έλεγαν από μία απογοητευμένη ιστορία στο Διακοφτό. Άλλοι λένε ότι μία ηθοποιός τον άφησε για συνάδελφό του. Ο Νιόνιος ήθελε πολύ την Άννα Καλουτά αλλά μπήκε στη μέση ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και του την έφαγε. Στεναχωρήθηκε πολύ», πρόσθεσε ο Τάκης Βλαστός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top