Μετά την αίτηση διαζυγίου στον Τομ Μπρέιντι και την έπαυλη των 11 εκατομμυρίων δολαρίων που αγόρασε απέναντι από το σπίτι του πρώην της, η Ζιζέλ βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο της δημοσιότητας!
Το τελευταίο εικοσιτετράωρο, φημολογείται ότι το supermodel έχει έρθει πολύ κοντά με τον άνδρα που της διδάσκει την πολεμική τέχνη ζίου-ζίτσου, Χοακίμ Βαλέντε.
Ζιζέλ – Τομ Μπρέιντι: Ανακοίνωσαν και επίσημα το διαζύγιο τους
Αφορμή στάθηκαν φωτογραφίες τους, που δειπνούν μαζί στην επαρχία Πουνταρένας, στην Κόστα Ρίκα μαζί με τα παιδιά του μοντέλου. Δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση ότι οι δυο τους έχουν ερωτικής φύσης σχέση, αλλά μερικά από τα ξένα δημοσιεύματα διασπείρουν ήδη τις φήμες πως η Ζιζέλ βρήκε νέο σύντροφο.
Ο Βαλέντε είναι προπονητής Ζίου-Ζίτσου και συνιδρυτής μαζί με τα αδέρφια του της δικής τους σχολής.
Παρότι δεν έχει γίνει γνωστό πότε ξεκίνησε το φημολογούμενο ειδύλλιο για τους δύο τους, η Ζιζέλ είχε πρωταγωνιστήσει με τα αδέρφια Βαλέντε σε φωτογράφιση για το περιοδικό «Dust», το 2021.
Στο παρελθόν, δοκίμασε τις δυνάμεις της στο Ζίου-Ζίτσου, αποκαλώντας τους ιδρυτές της σχολής «εκπληκτικούς δασκάλους».
«Πιστεύω ότι όσο περισσότερα εργαλεία έχουμε στην εργαλειοθήκη μας τόσο το καλύτερο», είπε η Ζιζέλ στους ακολούθους της τον περασμένο Φεβρουάριο. «Αισθάνομαι πιο δυνατή, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ενδυνάμωση από τότε που άρχισα να εξασκούμαι στην αυτοάμυνα. Θεωρώ ότι είναι μια σημαντική δεξιότητα για όλους, αλλά ειδικά για εμάς τις γυναίκες» τόνισε μετά την εμπειρία της.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.