Αιμιλία Υψηλάντη: Όταν μιλούσε για την κόρη και την εγγονή της

Τι είχε πει στο star.gr για τη μοναχοκόρη της που πέθανε ξαφνικά

Αιμιλία Υψηλάντη: Η αναφορά στην κόρη της, Μαρίνα Υψηλάντη, λίγες ημέρες πριν εκείνη αφήσει την τελευταία της πνοή/ βίντεο star.gr

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η ζωή στην Αιμιλία Υψηλάντη, μιας και η μοναχοκόρη της, Μαρίνα Υψηλάντη «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή. Η κόρη της ηθοποιού άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 55 ετών «βυθίζοντας» στο πένθος τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Βαρύ πένθος για την Αιμιλία Υψηλάντη: Πέθανε η μοναχοκόρη της, Μαρίνα

Την είδηση για τον χαμό της κόρης της, επίσης ηθοποιού, έκαναν γνωστή συνάδελφοί της και φίλοι μέσω δημοσιεύσεων στην προσωπική της σελίδα στο Facebook.

Η ανακοίνωση για τον θάνατο της κόρης της Αιμιλίας Υψηλάντη, Μαρίνας

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι θα συνοδεύσουν τη Μαρίνα Υψηλάντη στην τελευταία της κατοικία, αύριο, Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, στις 12.30 στην Ακράτα.

Λίγες ημέρες πριν από το τραγικό γεγονός η Αιμιλία Υψηλάντη είχε μιλήσει στο star.gr, και τον Βαγγέλη Καράλη για την αγαπημένη της κόρη και την εγγονή της.

Τι έλεγε το star.gr,  η Αιμιλία Υψηλάντη για την κόρη της, Μαρίνα Υψηλάντη, πριν φύγει ξαφνικά  από τη ζωή στα 55 της

Τι έλεγε το star.gr,  η Αιμιλία Υψηλάντη για την κόρη της, Μαρίνα Υψηλάντη, πριν φύγει ξαφνικά  από τη ζωή στα 55 της


«Η κόρη μου ασχολήθηκε με το θέατρο, αλλά τώρα όχι. Η εγγονή μου ασχολείται με το θέατρο. Της αρέσει πολύ. Δεν είναι ηθοποιός, αλλά υπάρχουν πολλές δουλειές που μπορεί να κάνει κανείς στο θέατρο», είχε δηλώσει η ηθοποιός στο star.gr 

Αιμιλία Υψηλάντη: «Είμαι και τώρα ερωτευμένη»

Αιμιλία Υψηλάντη: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της

Όπως είχε παραδεχτεί η ίδια μαμά και κόρη είχαν μια σχέση εξάρτησης, καθώς τη μεγάλωσε μόνη της, αφού ο σύζυγός της, Άγγελος Υψηλάντης ήταν ναυτικός. «Δεν πειράζει που έλειπε ο σύζυγός μου. Δεν είναι πια στη ζωή. Είχε μια στενή σχέση με την κόρη μου. Εκείνος έπαιρνε τη μεγάλη αγάπη. Με την κόρη μου δεν είχα τις συγκρούσεις που θα έπρεπε. Μέχρι 16-17 χρόνων κοιμόμασταν μαζί».

Ποια ήταν η Μαρίνα Υψηλάντη

Η Μαρίνα Υψηλάντη φοίτησε στη Δραματική Σχολή Αθηνών «Γιώργος Θεοδοσιάδης» και λίγο μετά αποφάσισε να συνεχίσει τις σπουδές της στη Νέα Υόρκη.

Κατά καιρούς, συμμετείχε σε τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις ενώ εργάστηκε και σε παιδικές εκπομπές της ΕΡΤ.


Το «αντίο» του Σπύρου Μπιμπίλα

«Ένα μεγάλο αντίο στο γλυκό Μαρινάκι, τη Μαρίνα Υψηλάντη, που πέταξε ψηλά κι έφυγε από κοντά μας.Καλό ταξίδι όμορφη Μαρίνα, που δε σε χόρτασε ούτε το θέατρο», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας για την απώλεια της Μαρίνας Υψηλάντη.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top