Ερωτευμένη η Μελίνα Νικολαΐδη; Τα σχόλια στο Instagram και οι διακοπές

Η 18χρονη έχει σχέση με έναν γυμναστή τους τελευταίους μήνες

Δείτε στο βίντεο τη Μελίνα να τραγουδάει το «Απαπα», το τραγούδι της μητέρας της, στον σύντροφό της, Αλέξανδρο

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, Μελίνα, ενηλικιώθηκε και έφυγε για σπουδές στο Λονδίνο από τον Σεπτέμβριο.

Η 18χρονη έχει ξεκινήσει τις σπουδές της στην υποκριτική και στην μουσική, και όπως όλα δείχνουν έχει κληρονομήσει το ταλέντο της μητέρας της στο τραγούδι, αφού έχει πολύ ωραία φωνή. 

Υπερήφανη μαμά η Βανδή: Η κόρη της τραγουδά και τα likes πέφτουν «βροχή»

Ωστόσο, η Μελίνα φαίνεται πώς είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει, αφού φωτογραφίες και βίντεο με τον σύντροφό της έχουν ανέβει στα social media.

Μάλιστα, ο ίδιος έχει πάει και στον Λονδίνο να την επισκεφθεί.

Πριν από λίγες ημέρες, η Μελίνα επέστρεψε από το Λονδίνο για λίγες μέρες. Τότε η Δέσποινα Βανδή ανέβασε ένα story με την κόρη της να κάνουν pilates. Η τραγουδίστρια εκτός από τη Μελίνα «τάγκαρε» και τον γυμναστή.

Ο γυμναστής και παίκτης του βόλεϊ, Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης, σε φωτογραφίες που έχει ανεβάσει, είδαμε τα σχόλια της Μελίνας, τα οποία υποδηλώνουν ότι εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος.

Όπως οι φράσεις: mine (δικός μου) ή το «Τι άντρα κυκλοφορώ», δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για άλλες ερμηνείες.

Μάλιστα, το Σάββατο σε αγώνα βόλεϊ που πήρε μέρος ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης, έλαβε και ένα ιδιαίτερα εμψυχωτικό σχόλιο από την Μελίνα, η οποία τον χαρακτήρισε ως τον «λίμπερο της καρδιάς μας». Παρεμπιπτόντως, ο παίκτης αγωνίζεται στην ομάδα της ΑΕΚ, η οποία είναι και η αγαπημένη ομάδα του πατέρα της, Ντέμη, ο οποίος υπήρξε ένας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ αλλά και πρόεδρος. 

Τον Αλέξανδρο και τη Μελίνα τους είδαμε και σε μία ανάρτηση του Ανδρέα Γεωργίου από κοινές διακοπές, φέτος το καλοκαίρι.

Η Μελίνα και ο Αλέξανδρος μαζί με κοινούς φίλους και τον Ανδρέα Γεωργίου, ταξίδεψαν στην Κίμωλο. Στην πρώτη κοινή τους φωτογραφία, τους βλέπουμε μεν μαζί, αλλά όχι να κάθονται ο ένας δίπλα στον άλλον. Η Μελίνα διακρίνεται στην δεύτερη σειρά από δεξιά (πίσω από τον Θεοχάρη Ιωαννίδη) και ο Αλέξανδρος από αριστερά, μία σειρά πριν το τέλος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top