Τσαλίκης: Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι έχουν αποδομήσει τον όρο “μάνα”

«Η πολιτική δε με ενδιαφέρει σαν πορεία, σαν μέλλον»

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Γιώργου Τσαλίκη στο «The 2Night Show».

«Χείμαρρος» ήταν ο Γιώργος Τσαλίκης σχολιάζοντας την επικαιρότητα και όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα με τα παιδιά.

Τσαλίκης: Ο γιος του έγινε 19 ετών και μας τον δείχνει!

«Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι τα τελευταία δύο χρόνια έχουν αποδομήσει υποσυνείδητα τον όρο “μάνα” στην Ελλάδα. Δηλητηριάζουμε τα παιδιά, όταν όλη μέρα βλέπουν μία μάνα που ενδεχομένως έχει σκοτώσει τα παιδιά της ή ίσως το έχει ωθήσει στο βιασμό. Πλέον κάνω ζάπινγκ, μου σφίχτηκε η καρδιά, μου γύρισε το στομάχι, φτάνει πια. Έχω σιχαθεί να βλέπω συνέχεια να αναπαράγουμε λεπτομέρειες που κάνουν κακό στην κοινωνία», είπε αρχικά στην εκπομπή «The 2Night Show».

Και συνέχισε: «Επίσης, πρέπει να μάθουμε τα παιδιά ότι το σεξ δεν είναι αυτό που βλέπουν στις τσ@@ντες. Είναι η ένωση δύο ψυχών!» ανέφερε.

Γιώργος Τσαλίκης: Γαμπρός που πήγε να παντρέψει την «κοπάνησε» δύο φορές!

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στην ενασχόλησή του με την πολιτική. «Η πολιτική δε με ενδιαφέρει σαν πορεία, σαν μέλλον. Η τοπική αυτοδιοίκηση με αφορά σαν προσφορά. Όσο είναι ο Ανδρέας Παταχουρίδης στο Περιστέρι, θα είμαι εκεί. Πιστεύω ακράδαντα ότι αυτό που πιστεύουμε και νιώθουμε είναι αυτό που ζούμε. Είμαστε συντονισμένοι το τελευταίο καιρό σε μία χαμηλή συχνότητα», πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top