Shakira: Κυκλοφορεί το πρώτο της κομμάτι μετά τον χωρισμό της από το Πικέ

Λίγους μήνες μετά τον χωρισμό – «βόμβα»

Shakira

Λίγους μήνες μετά τον χωρισμό – «βόμβα» από τον διάσημο ποδοσφαιριστή Πικέ, η Shakira κυκλοφόρησε την ολοκαίνουργια συνεργασία της με τον Ozuna στο τραγούδι «Monotonía», μέσω της Panik Records/Sony Music.

To νέο τραγούδι σε στιλ bachata είναι διαθέσιμο παράλληλα με το επίσημο video του, το οποίο έχει σκηνοθετήσει η Shakira με τον επί χρόνια συνεργάτη της Jaume de la Iguana.

Βιντεοσκοπημένο στη Manresa της Ισπανίας, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων δημιουργήθηκε μεγάλος πανικός από θαυμαστές που έσπευσαν να δουν τη Shakira από κοντά.

Η Shakira ξεκίνησε να δίνει μικρές γεύσεις από το τραγούδι από τις αρχές του μήνα μέσα από τα social media δημιουργώντας μεγάλη ανυπομονησία και ενθουσιασμό.

Το Monotonía αποτελεί το πολυαναμενόμενο 2ο single του νέου album που αναμένεται να κυκλοφορήσει η Shakira, ενώ διαδέχεται τη τεράστια επιτυχία “Te Felicito” μια συνεργασία με τον Rauw Alejandro, το οποίο βρέθηκε στη κορυφή του Billboard Latin Airplay chart με την κυκλοφορία του. Μείνε συντονισμένη καθώς ένα νέο era για τη Shakira μόλις ξεκίνησε!

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top