Το Καφέ της Χαράς: Πώς είναι και τι κάνει σήμερα η τηλεοπτική «Μπουλίτσα»

Η συνέντευξη της Χριστίνας-Ιουστίνας Αρχόντη στο «Πάμε Δανάη»

Η Χριστίνα-Ιουστίνα Αρχόντη μέσα από τον ρόλο της στην κωμική σειρά «Το Καφέ τη Χαράς» αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τους τηλεθεατές.  

Το Καφέ της Χαράς: Η σπόντα της Άννας Χατζησοφιά για την «Μπουλίτσα»

Η «Μπουλίτσα» και η «Σταυρούλα» από το «Καφέ της Χαράς»

Τα χρόνια πέρασαν και η τηλεοπτική «Μπουλίτσα» έχει γίνει ολόκληρη κοπέλα. Η ίδια, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», αποκάλυψε με τι ασχολείται σήμερα, καθώς και πώς κατάφερε να πάρει τον ρόλο στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1. 

Γιατί δε βλέπουμε την «Μπουλίτσα»; Η απάντηση του Χάρη Ρώμα!

«Όλα ξεκίνησαν όταν είχα πάει με τη μητέρα μου σε μια θεατρική παράσταση, που πρωταγωνιστούσαν ο Χάρης Ρώμας και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Όταν πήγαμε να τους συγχαρούμε στα καμαρίνια, με είδαν και είπαν ότι ήμουν αυτό το κοριτσάκι που έψαχναν για τη σειρά. Ρώτησαν τη μητέρα μου, μετά εκείνη ρώτησε εμένα και το συμφωνήσαμε... Όταν ήμουν μικρή στο σχολείο, μια μέρα είχαν μαζευτεί γύρω μου πολλά παιδιά και ήθελαν να μου μιλήσουν, είχα συγκινηθεί πάρα πολύ», εξομολογήθηκε για την περιόδο που έπαιζε στο σίριαλ και την αναγνώριζαν οι συμμαθητές της. 

Η Χριστίνα-Ιουστίνα σπουδάζει Βιολογία και βρίσκεται στο τρίτο έτος, ενώ παράλληλα βοηθά τη μαμά της στα μαθήματα θεατρικής αγωγής που κάνει. 

«Σήμερα ασχολούμαι με όλα αυτά και βοηθάω τη μητέρα μου σε μαθήματα θεατρικής αγωγής που κάνει. Εγώ σπουδάζω Βιολογία και είμαι στο τρίτο έτος».

Δείτε πώς είναι σήμερα η «Μπουλίτσα» από το «Καφέ της Χαράς»

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top