Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Είπα στη Φουρέιρα μη με φιλήσεις γιατί θα ξεράσω»

Η άβολη στιγμή πάνω στη σκηνή

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου γύρισε τον χρόνο πίσω και θυμήθηκε την εποχή που έπαιζε στην παράσταση «80s The Musical», στην οποία συμμετείχε μαζί με την Ελένη Φουρέιρα.

Ο τραγουδιστής – ηθοποιός εξομολογήθηκε on camera μια άβολη στιγμή που είχε πάνω στη σκηνή, εξαιτίας μιας τροφικής δηλητηρίασης.

Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Είπα στη Φουρέιρα μη με φιλήσεις γιατί θα ξεράσω»

«Είχα πάθει τροφική δηλητηρίαση και ήμουν πάνω στη σκηνή μαζί με την Ελένη Φουρέιρα. Ήμασταν αγκαλιά και γυρνάω και της λέω “Μη με φιλήσεις γιατί θέλω να ξεράσω”», είπε στην εκπομπή «Πρωινό μας».

Πώς το Survivor επηρέασε τα επαγγελματικά του

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου μίλησε για την περσινή του συμμετοχή στο Survivor. Μπορεί να αποχώρησε σχεδόν αμέσως, αλλά αυτή του η απόφαση επηρέασε αρνητικά τα επαγγελματικά του.

Σπύρος Μπιμπίλας - Η σχέση του με τον Γιάννη Χατζηγεωργίου μετά το Survivor

«Μετά τη συμμετοχή μου στο Survivor δέχτηκα προτάσεις για κάποιες παραστάσεις, αλλά δεν προλάβαινα. Δέχτηκα και κάποιες άλλες αλλά θεωρώ ότι δε μου πήγαινε πολύ. Αισθανόμουν άσχημα που άφησα την παράσταση για να πάω στο Survivor. Αυτό επηρέασε τη δουλειά μου, γιατί αυτό δημιουργεί μια αστάθεια με αποτέλεσμα να μην σε εμπιστεύονται» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top