Αποκάλυψη από τη Δέσποινα Στυλιανοπούλου: «Ο γάμος μου διήρκησε μια ημέρα!»

Ήταν στο πλευρό της Αλίκης Βουγιουκλάκη όταν... έφυγε

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Δέσποινας Στυλιανοπούλου

Για την άκρως ενδιαφέρουσα ζωή της, την καριέρας της, αλλά και τη φιλία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη μίλησε σε συνέντευξή της η Δέσποινα Στυλιανοπούλου

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: «Να επανέλθει η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος»

«Δεν ζήλεψα κάποιον ρόλο. Όταν έβλεπα στο σενάριο ότι θα κάνω την υπηρέτρια πήδαγα από τη χαρά μου. Μου έδιναν να κάνω ρόλους σεξουαλικούς και τους έλεγα: "Ο πατέρας μου με προόριζε για δικηγόρο". Δεν έβγαλα χρήματα. Όταν βγήκαν τα κασέ δεν ήμουν πρωταγωνίστρια. Την εποχή που μεσουρανούσαμε δεν είχα ούτε φορέματα», είπε αρχικά στο Mega Καλημέρα.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη αποκαλούσε τη Δέσποινα Στυλιανοπούλου «Ψιψίνα»

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη αποκαλούσε τη Δέσποινα Στυλιανοπούλου «Ψιψίνα»

Για τον θάνατο της μητέρας της που, της στοίχισε, αλλά και για τη γνωριμία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, η ηθοποιός δήλωσε: «Έβαφα μοβ το χολ, πένθιμο όταν έχασα τη μητέρα μου. Με πήραν να δουλέψω στο Rex κι εκεί γνώρισα την Αλίκη. Ήμουν μέχρι την τελευταία στιγμή με την Αλίκη. Μου έσφιξε το χέρι και μου είπε: “Γιατί να πεθάνω; Θέλω να πάω στον Θεολόγο (σ.σ. στο εξοχικό της μεγάλης ηθοποιού)”». 

Συγκλονίζουν τα λόγια της Στυλιανοπούλου για τη Βουγιουκλάκη: «Γιατρέ θέλω να ζήσω» έλεγε

«Στην προσωπική μου ζωή δεν είχα μυαλό, οι επιλογές μου δεν ήταν καλές. Ο γάμος μου διήρκησε μια ημέρα. Νομίζω δεν τον έχω ξεπεράσει», αποκάλυψε η αγαπημένη ηθοποιός, για τον γάμο της που διήρκησε μόνο μια ημέρα.

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου υπήρξε η αγαπημένη «υπηρέτρια» του ελληνικού κινηματογράφου

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου υπήρξε η αγαπημένη «υπηρέτρια» του ελληνικού κινηματογράφου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Αποκάλυψη: «Η Βουγιουκλάκη με τον Παπαμιχαήλ δεν χώρισαν ποτέ!»

Κλείνοντας, η Δέσποινα Στυλιανοπούλου ανέφερε: «Κάναμε ένα γύρισμα στην ταινία H Ταξιτζού και μας έφυγε το αυτοκίνητο κι έπεσε στη θάλασσα. Με έπιασαν οι βατραχάνθρωποι, αλλά έσπασα το πόδι μου. Λίγο σταρ είμαι, μεγάλη δεν μπορώ να το πω!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top