Χάρης Τζωρτζάκης: «Ευτυχώς το αμάξι σταμάτησε λίγο πριν το δέντρο»

Η ανάρτηση του ηθοποιού στο facebook

Χάρης Τζωρτζάκης

Στιγμές τρόμου έζησε ο Χάρης Τζωρτζάκης, το πρωί της Δευτέρας (19/9), όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του.

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός απέκτησε δεύτερο παιδάκι!

Το γεγονός έκανε γνωστό ο ίδιος ο ηθοποιός μέσα από μια ανάρτηση στο Facebook, σημειώνοντας πως το όχημά του παραλίγο να «καρφωθεί» στο δέντρο, αλλά για καλή του τύχη, αλλά και των άλλων οδηγών δεν τραυματίστηκε κανείς.

Χάρης Τζωρτζάκης

«Σήμερα το πρωί κατέβαινα το δρόμο του Κάραβελ με κατεύθυνση τη Β.Σοφίας. Στο ύψος του νοσοκομείου «Συγγρός» και ενώ είχα ικανοποιητική απόσταση από το προπορευόμενο όχημα κάτι συνέβη πιο μπροστά με αποτέλεσμα όλα το προπορευόμενα αυτοκίνητα να σταματήσουν κάπως απότομα αλλά τίποτα το ασυνήθιστο για Αθήνα. Πατάω με τη σειρά μου καπως απότομα το φρένο, πιάνει το ABS,περιμένω να σταματήσω, δεν σταματάω, λέω θα σταματήσω δεν μπορεί.. δεν σταματάω, λέω θα κόψει τουλάχιστον, δεν κόβει, καθολου δεν κοβει και οδεύω ολοταχώς για καραμπόλα.
Γ@μ@τ@ θα την πληρώσει ο μπροστινός μου και δε φταίει ο άνθρωπος σκέφτομαι και κόβω το τιμόνι αριστερά με σκοπό να τρακάρω μόνος μου με κανα δέντρο μην με ρωτήσετε γιατί δεν τράβηξα χειρόφρενο όλα αυτά έγινα στιγμιαία. Στιγμιαία και τρομακτικά. Ευτυχώς το αμάξι σταμάτησε λίγο πριν το δέντρο, ο μπροστινός μου τη γλίτωσε, εγώ τη γλίτωσα, οι περαστικοί τη γλίτωσαν, το αμάξι δε τη γλίτωσε αλλά ν@ μ@@», έγραψε στην ανάρτησή του.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top