Λάζαρος Γεωργακόπουλος: Ο λόγος που υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης

Η αναφορά στην κόρη του, Joanne

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος ως «Βλάσης Καραπάνος» κατάφερε να μπει στην καρδιά των τηλεθεατών που παρακολουθούν φανατικά τον «Σασμό». Ο ηθοποιός ετοιμάζεται να «κλέψει» ξανά τις εντυπώσεις μέσα από τον ρόλο που θα υποδύεται στον «Παράδεισο των Κυριών», τη νέα σειρά του Alpha.

Σασμός: Το αντίο του Λάζαρου Γεωργακόπουλου στον «Βλάση Καραπάνο»

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων μίλησε για την απόφασή του να κάνει σύμφωνο συμβίωσης με τη σύζυγό του, Μαρία Κατσιαδάκη μέσα στην καραντίνα, αλλά και για τη μοναχοκόρη του, Joanne.

Γεωργακόπουλος: Το απρόοπτο επί σκηνής-«Προσπαθούσα να τη βγάλω και δεν...»

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος με τη σύζυγό του και την κόρη τους

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος με τη Μαρία Κατσιαδάκη και την κόρη τους, Joanne - Φωτογραφία NDP

«Δεν πιστεύω ότι ήμουν καταπιεστικός μπαμπάς, αλλά η κόρη μου σίγουρα το πιστεύει. Όταν κάνεις ένα παιδί λες θέλω να είμαι ο πιο μοντέρνος πατέρας που έχει υπάρξει. Δεν είναι τόσο εύκολο και απλό», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός για τη σχέση του με την κόρη του.

«Το μυστικό μιας σχέσης είναι η ελευθερία. Δεν ξέρω βέβαια αν έπαιξε ρόλο ότι ποτέ δεν παντρευτήκαμε. Ενδεχομένως και να έπαιξε. Αν δεν υπήρχε ο Covid ίσως να μην έκανα σύμφωνο συμβίωσης. Δεν θα υπήρχε λόγος. Το σύμφωνο συμβίωσης έγινε γιατί κάποιος μπορούσε να μπει στο νοσοκομείο και ο άλλος να μη μπορούσε να τον βοηθήσει. Όχι δεν έχω κάνει ποτέ πρόταση γάμου», εξομολογήθηκε στη συνέχεια για το σύμφωνο συμβίωσης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top