Πάνος Νάτσης: Η σύντροφός του «σπάει» τη σιωπή της μετά τον θάνατό του

Λίγους μήνες μετά το τραγικό συμβάν, εξομολογείται on camera

Στις 29 Ιανουρίου του 2022, ο Πάνος Νάτσης άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, μετά από τροχαίο δυστύχημα που είχε με τη μηχανή του στο κέντρο της Αθήνας.

Στο άκουσμα της τραγικής είδησης συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του άτυχου ηθοποιού ήταν σοκαρισμένοι. 

Λίγους μήνες μετά τον θάνατό του, η σύντροφός του, Διονυσία Γεωργιάδου, που δεν μπορεί να ξεπεράσει την απώλεια του αγαπημένου της, «έσπασε» πρώτη φορά τη σιωπή της, μιλώντας στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» για τον άδικο χαμό του 31χρονου.

Πάνος Νάτσης: Η φωτογραφία της συντρόφου του από το σημείο του δυστυχήματος

Διονυσία Γεωργιάδου: Νέο χτύπημα της μοίρας για τη σύντροφο του Πάνου Νάτση

«Στο πένθος προσπαθείς να διαχειρίζεσαι την ημέρα σου, δεν διαχειρίζεσαι τον πόνο. Μια ξυπνάς καλά, μια ξυπνάς περίεργα. Το δέχεσαι, ζεις με αυτό.

Με βοήθησαν τα ζωάκια μου πολύ. Με βοήθησαν οι φίλοι μου και η οικογένειά μου, ήταν συνέχεια μαζί μου. Η μουσική πάρα πολύ και ο Πάνος», δήλωσε αρχικά η σύντροφος του αδικοχαμένου Πάνου.

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε «Προσπάθησα να πάω σε κάποιους ειδικούς στην αρχή, δεν μου ταίριαξε. Ούτως ή άλλως, τους δύο πρώτους μήνες τους έχω κενό μνήμης εντελώς. Έπρεπε να σηκωθώ από το πάτωμα.

Η απώλεια είναι το πιο δύσκολο. Και ο θυμός γιατί έφταιγε ο Πάνος στο δυστύχημα. Στην αρχή ήμουν πάρα πολύ νευριασμένη μαζί του. παραβίασε στοπ, είχε πιει, ήταν καθαρά δικό του το φταίξιμο. Όταν υπερτερεί ο θυμός το κάνεις σαν άμυνα για να μην συνειδητοποιήσεις πώς νιώθεις στην πραγματικότητα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top