Ο Βασίλης Μπισμπίκης με τον γιο του στην Κρήτη! Η φωτογραφία που ανέβασε

Ο ηθοποιός συνδυάζει δουλειά και διακοπές με τον 9χρονο Μιχάλη Μπισμπίκη

Μπορεί στην αρχή της σχέσης του με τη Δέσποινα Βανδή να ζορίστηκε λίγο με τη δημοσιότητα που πήρε η σχέση του, όπως εξομολογήθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης, αλλά τώρα είναι πιο χαλαρός.

Βασίλης Μπισμπίκης: Η εξομολόγηση για τον γιο του και η σχέση με τη Βανδή

Ο Βασίλης Μπισμπίκης με τη Δέσποινα Βανδή

Αυτό το διάστημα κάνει περιοδεία με την παράσταση «Αντιγόνη». Χθες και σήμερα το έργο θα ανέβει στο Ηράκλειο της Κρήτης, στο Κηποθέατρο Ν. Καζαντζάκης. Τέλεια ευκαιρία για να συνδυάσει εργασία και διακοπές μαζί με τον εννιάχρονο γιο του, Μιχάλη, που έχει αποκτήσει με την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη.

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Μαζί σε ταβερνάκι στη Θεσσαλονίκη


Ο ηθοποιός είναι ένας πολύ υπερήφανος μπαμπάς, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στα InstaStories γράφοντας: «Σπλάχνο μου».

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Διακοπές στην Αράχωβα!


«Ο γιος μου, Μιχάλης, είναι 9,5 ετών, του έχω τρομερή αδυναμία. Θέλω να έχει την αποδοχή και την αγάπη των γονιών του, όσο μεγαλώνει. Ο γιος μου είναι σε μια ηλικία που θα μπορούσε κάτι να διαβάσει ή να ακούσει στην τηλεόραση, αλλά δε νομίζω ότι το κομμάτι του παιδιού το σεβάστηκε κανείς.

Θέλω ο Μιχάλης να είναι ανοιχτός μαζί μου, να μη φοβάται να μου πει το οτιδήποτε, είναι ευαίσθητα θέματα, αλλά θέλω να είμαι ειλικρινής. Ακόμη κι αν τον ενοχλήσει η αλήθεια, νομίζω ότι στο μέλλον θα αισθανθεί καλά που είχε έναν άνθρωπο που του έλεγε την αλήθεια», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top