Κατερίνα Καραβάτου: Ποζάρει στον φωτογραφικό φακό του γιου της, Αρίωνα

H παρουσιάστρια απολαμβάνει τις διακοπές

Η Κατερίνα Καραβάτου μετά το οριστικό τέλος της εκπομπής της «Τι λες τώρα» αλλά και των επαγγελματικών της υποχρεώσεων έχει αφοσιωθεί πλήρως στα δυο παιδιά της, την Αέλια και τον Αρίωνα!

Η παρουσιάστρια κάθε χρόνο ανυπομονεί για αυτή την περίοδο, αφού μπορεί να περάσει περισσότερο χρόνο με την Αέλια και τον Αρίωνα κάνοντας δραστηριότητες και πράγματα που αγαπούν.

Η ίδια καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορα στιγμιότυπα από την ημέρα τους, Αυτή τη φορά όμως, η πρωταγωνίστρια ήταν η Κατερίνα Καραβάτου, ενώ ο γιος της είχε αναλάβει χρέη φωτογράφου.

Ο Κατερίνα Καραβάτου πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του γιο της, ο οποίος φαίνεται πως έχει μια πιο καλλιτεχνική ματιά, φωτογραφίζοντάς την από πίσω.

«Ο Αρίωνας πειραματίζεται φωτογραφικά (χωρίς να μας προειδοποιεί…). Εγώ προσπαθώ να κάνω κοτσάκι στο μαλλί, ο Κορδόνης δεν προσπαθεί να κάνει τίποτα πέρα από την καθημερινή του -και πολλές φορές ολοήμερη- σιέστα. Αυτά από εμάς! Καλημέρα!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Κατερίνα Καραβάτου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top