Mαρία Φιλίππου: Ο θάνατος που τη συγκλόνισε, ο χωρισμός και το θέατρο

Η συνέντευξη που έδωσε η αγαπημένη ηθοποιός στο star.gr

Η Μαρία Φιλίππου αποτελεί αγαπημένη ηθοποιό του θεάτρου και της τηλεόρασης. Την έχουμε δει τόσο σε κωμικούς όσο και δραματικούς ρόλους. 

Μιλώντας στο star.gr και τον Βαγγέλη Καράλη αναφέρεται συγκινημένη στον θάνατο της Νατάσας Μανίσαλη, με την οποία ήταν σαν αδελφές, όπως εξομολογείται, αλλά και για τον τηλεοπτικό της σύζυγο, Στέλιο Παύλου. 

μαρια φιλίππου

Άλλωστε από αυτό το σήριαλ έγινε ευρέως γνωστή η Κύπρια ηθοποιός. Ποιος δεν τη θυμάται στον ρόλο της «Μαρίας»; 

«'Ηταν μια πολύ όμορφη και δική μας δουλειά, καθώς ο Σπύρος Μεταλληνός και ο Πάνος Αμαραντίδης που ήταν οι σεναριογράφοι έγραψαν για εμάς, καθώς οι ηθοποιοί ήμασταν μια παρέα και συμμαθητές στο Εθνικό Θέατρο.

Αναφορικά με τη Νατάσα, έχασα έναν δικό μου άνθρωπο, ήταν τόσο νέα. Ήμασταν φίλες, κολλητές, ήμασταν σαν αδέλφια. Ο Στέλιος ζει στην Καβάλα με τα κορίτσια του, τις κόρες του και αποφάσισε να αποτραβηχτεί από την υποκριτική για τους δικούς του λόγους. Δεν ήθελε να συνεχίσει», εξομολογείται.

μαρια φιλιππου

Φέτος, την είδαμε στη «Η Γη της Ελιάς», όπου έπαιξε δίπλα σε αγαπημένους φίλους. 

«Όποτε με καλούν ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Κούλης Νικολάου να συμπράξω σε δικές τους παραγωγές είμαι πολύ χαρούμενη για πολλούς λόγους. Ξανασυναντήθηκα με τον Γιώργο Παρτσαλάκη και συνάντησα σπουδαίους συναδέλφους, ήταν μια εξαιρετική συνεργασία».

H Mαρία Φιλίππου χώρισε τo 2003 από τον σύζυγό της με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά. Η απόφαση για το διαζύγιο δεν ήταν δική της, όπως έχει δηλώσει. Κι αυτό γιατί δεν ήθελε να «διαλυθεί η οικογένειά της». Σήμερα, έχει αλλάξει σελίδα στη ζωή της. Προχωρά μπροστά. 

«Είμαι μια χαρά στην προσωπική μου ζωή, υγεία να έχουμε και ευτυχία και όλα είναι καλά».

Το καλοκαίρι, πάντως, προτεραιότητα θα έχουν τα επαγγελματικά της. Θα είναι με μία βαλίτσα στο χέρι και θα κάνει περιοδεία με τον θίασο της κωμωδίας «Οι Συννυφάδες», σε σκηνοθεσία του Γιάννη Μποσταντζόγλου και με συμπρωταγωνιστές τους ηθοποιούς Σπύρο Πούλη, Εύη Κολιούλη, Γιώργο Παράσχο και Αντώνη Καλομοιράκη.

Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης

Kάμερα – Μοντάζ: Amber Doku

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top