Φοίβος Παπαδάκης: «Είναι σημαντικό να ακούς 'μπράβο' από τον πατέρα σου»

Τι σχολίασε για τη σύγκριση με τον πατέρα του, Γιώργο Παπαδάκη

Ο δημοσιογράφος Φοίβος Παπαδάκης, ο οποίος έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» για το νέο του επαγγελματικό βήμα, καθώς και για τη σύγκριση με τον πατέρα του Γιώργο Παπαδάκη.

Φοίβος Παπαδάκης: «Ένιωθα το βάρος να μην αμαυρώσω το όνομα του πατέρα μου»

«Πρώτη φορά τηλεόραση. Είναι τώρα τρεις μήνες περίπου με πολλή δουλειά. Είμαστε μια ομάδα πολύ δεμένη. Δίπλα στη Μάριον έχω την τύχη και την ευκαιρία να μάθω πολλά πράγματα και συνεχίζουμε δυναμικά. Η δική μου πρόθεση είναι να συνεχίσω και του χρόνου στην εκπομπή, είμαι μέρος της ομάδας αυτής και κοιτάω την επόμενη μέρα που προς το παρόν θα πάμε μέχρι τέλος Ιουλίου, δεν έχουμε κάνει όμως ακόμα αυτή τη συζήτηση. Τα νούμερα τα κοιτάς. Βέβαια, είναι αρχή ακόμα, είμαστε μια καινούργια εκπομπή και γι’ αυτό δουλεύουμε καθημερινά», είπε αρχικά ο Φοίβος Παπαδάκης.

Ο δημοσιογράφος Φοίβος Παπαδάκης μίλησε για το νέο του επαγγελματικό βήμα, καθώς και για τη σύγκριση με τον πατέρα του Γιώργο Παπαδάκη

Φοίβος Παπαδάκης: Η σχέση με τον Γιώργο Παπαδάκη και τη σύντροφό του

Σχετικά με την κριτική που δέχεται, ο Φοίβος Παπαδάκης είπε, «Είμαι πολύ δεκτικός στην κριτική, την επιζητώ γιατί κάνω τα πρώτα μου βήματα. Βέβαια, μου αρέσει η κριτική αλλά δε μου αρέσουν οι χαρακτηρισμοί. Υπάρχει ένα άτομο που έχει κάνει χαρακτηρισμούς προς το άτομό μου και μάλιστα δυο φορές αλλά πρόκειται για ένα άτομο που μου είναι αδιάφορο και νομίζω το ίδιο και στον κόσμο».

Φοίβος Παπαδάκης: «Είμαι πάρα πολύ περήφανος για τον πατέρα μου»

Σε άλλο σημείο, ο Φοίβος Παπαδάκης αναφέρθηκε και στην σύγκριση με τον πατέρα του Γιώργο Παπαδάκη λέγοντας: «Προσωπικά δε βιώνω τη σύγκριση με τον πατέρα μου. Το ότι άλλοι μπορεί να με συγκρίνουν με τον πατέρα μου, συμβαίνει και το θεωρώ και λογικό μέχρι ένα σημείο. Ωστόσο, άλλο ο Γιώργος Παπαδάκης και άλλο ο Φοίβος Παπαδάκης. Δουλεύω σε site για πάνω από δέκα χρόνια, επομένως δημοσιογραφική εμπειρία μπορεί να έχω, τηλεοπτική δεν έχω, την αποκτώ τώρα... Το επώνυμό μου είναι βαρύ με την καλή έννοια. Είμαι περήφανος που ο πατέρας μου είναι αυτός που είναι και κυρίως για ό,τι μου έχει διδάξει ως πατέρας. Και στο επαγγελματικό κομμάτι με βοηθά καθημερινά και νιώθω πολύ τυχερός και ευλογημένος. Ο πατέρας μου καθημερινά μου δίνει συμβουλές και μου λέει τι να βελτιώσω. Μπράβο, μου λέει συχνά αλλά όταν το αξίζω μόνο. Είναι σημαντικό να ακούς μπράβο από τον πατέρα σου». 

Τέλος, ο Φοίβος Παπαδάκης απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τον Γιώργο Παπαδάκη τηλεοπτικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top