Κικίλιας:Η συγκίνηση για την απόφαση να αποκτήσουν παιδί με την Μπαλατσινού

«Ο Παναγιώτης – Αντώνιος ήταν ευλογία για εμάς. Είμαι χαζομπαμπάς»

«Ο Παναγιώτης – Αντώνιος ήταν ευλογία για εμάς. Είμαι χαζομπαμπάς», δήλωσε ο Βασίλης Κικίλιας μιλώντας για τον γιο που έχει αποκτήσει με την Τζένη Μπαλατσινού.

Βασίλης Κικίλιας: Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο και τον πατέρα του

Βασίλης Κικίλιας: Η τούρτα γενεθλίων και το χεράκι του γιου του!

Ο υπουργός Τουρισμού αναφέρθηκε και στη νέα του καθημερινότητα μετά τον ερχομό του 1.5 έτους γιου του. «Ξυπνάω μία ώρα νωρίτερα το πρωί, πριν πάω στο Υπουργείο και παίζω μία ώρα μαζί του και χαίρομαι. Φυσικά, το βράδυ αν τον προλάβω, αλλά και το Σαββατοκύριακο. Είναι χαμογελαστό μωρό και αεικίνητο. Κάνει σκανδαλιές και χαμογελάει μετά, οπότε ο μπαμπάς και η μαμά στα πατώματα. Είμαι πολύ χαρούμενος, ήταν ευλογία για εμάς».

Τζένη Μπαλατσινού: Φωτογραφίζει τον 1.5 έτους γιο της στην Πάτμο

 


 
Ο Βασίλης Κικίλιας αναφέρθηκε και στη δύσκολη περίοδο της εγκυμοσύνης, αλλά και του τοκετού δίχως να κρύψει τη συγκίνησή του.
 «Ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδος που περάσαμε γιατί ήταν μέσα στην πανδημία. Γιατί η απόφαση που πήρε η γυναίκα μου, έχοντας τρία φανταστικά παιδιά, με έκανε να καταλάβω πόσο καλή μάνα είναι και πόσο πολύ αγαπάει την οικογένεια. Με έκανε να αισθανθώ ότι είναι ωραίο να ανήκεις κάπου. Αυτές ήταν και οι εικόνες από τους γονείς και την οικογένειά μου. Η απόφαση ήταν δική της, δεν μπορούσα με τίποτα να πω σε έναν άνθρωπο που είχε κάνει ήδη έναν κύκλο ζωής, «έλα να κάνουμε παιδί με το ζόρι». Ήμασταν μαζί ήδη, είχαμε παντρευτεί, δε θα άλλαζαν τα πράγματα. Αγαπάς έναν άνθρωπο και τον σέβεσαι. Πήρε εκείνη την απόφαση να δοκιμάσουμε, να προσπαθήσουμε κι αυτό εμπεριείχε σε αυτές τις ηλικίες κι έναν κίνδυνο παραπάνω. Ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδος, δεν έχω μιλήσει γι’ αυτήν, δεν ήρθα εδώ γι’ αυτό τον λόγο. Την έχουμε κρατήσει για εμάς, αλλά δόξα τω Θεό όλα πήγαν μία χαρά», τόνισε στην εκπομπή «Το Πρωινό».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top