Κωνσταντίνος Τζούμας: Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του ηθοποιού

Πέθανε σε ηλικία 78 ετών

«Έφυγε» ο Κωνσταντίνος Τζούμας - Βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο του Star (25/6)

Θλίψη έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό – και όχι μόνο – κόσμο η είδηση του θανάτου του Κωνσταντίνου Τζούμα. Ο ηθοποιός, ραδιοφωνικός παραγωγός και συγγραφέας πέθανε σε ηλικία 78 ετών. 

Πέθανε ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Τζούμας

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Κωνσταντίνου Τζούμα ήταν τον περασμένο Ιανουάριο στο Κολωνάκι. Ο ηθοποιός ήταν καλοστεκούμενος και μοντέρνα ντυμένος.

Ο φωτογραφικός φακός τον είχε απαθανατίσει σε βόλτα του στο κέντρο της Αθήνας, στις 13 Ιανουαρίου 2022, λίγες ημέρες μετά τη πολυσυζητημένη δήλωση για τις γυναικοκτονίες που είχε προκαλέσει σάλο αντιδράσεων.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Κωνσταντίνου Τζούμα

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Κωνσταντίνου Τζούμα  -2

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Κωνσταντίνου Τζούμα  -3

Κωνσταντίνος Τζούμας: Η δήλωση που είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις

«Έχει ένα δίκιο ο Μητροπολίτης Κοζάνης όσον αφορά τις φλύαρες γυναίκες. Μιλάνε πολύ σε σημείο που εκνευρίζεσαι. Πιστεύω ότι οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών. Μιλάνε ακατάπαυστα. Θα μου πει τώρα, δεν μπορεί να γενικεύεις. Είναι αφόρητο πάντως», είχε δηλώσει ο ηθοποιός.

Η δήλωση του αυτή έγινε στο πλαίσιο συνέντευξης στο Πρωινό του ΑΝΤ1, όπου ερωτήθηκε ποια είναι η άποψή του για δήλωση του Μητροπολίτη Κοζάνης, ο οποίος είπε «εσείς οι γυναίκες δεν μπορείτε να κλείσετε τα στόματά σας; Πώς τις αντέχετε;».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top