Μπαλατσινού: Στην παρουσίαση της πρώτης συλλογής της με παιδικά ρούχα

«Με τη γέννηση του γιου μου νιώθω σαν να ξαναζώ από την αρχή»

Τρελαμένη είναι η Τζένη Μπαλατσινού με τον μικρότερο γιο της, τον ενάμιση έτους Παναγιώτη Κικίλια, καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Κικίλια.

Τζένη Μπαλατσινού στην παρουσίαση των ρούχων της

Στην παρουσίαση της πρώτης της συλλογής με παιδικά ρούχα τη συνάντησαν οι δημοσιογράφοι και αναφέρθηκε στο πόσο έχει αλλάξει η ζωή της μετά τον ερχομό του γιου της, επισημαίνοντας μάλιστα πως για εκείνη δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από τη μητρότητα.

Μπαλατσινού - Κικίλιας: Νέες φωτογραφίες με τον γιο τους στην Κάρπαθο

«Το να είσαι μαμά είναι σαν το ποδήλατο. Όταν έχεις γίνει μια φορά μαμά, όλα έρχονται αυτόματα ξανά στο μυαλό. Δε νομίζω ότι υπάρχει ωραιότερο πράγμα στον κόσμο. Δε μπορώ να εκφράσω με λόγια αυτό που νιώθω. Αυτό που νιώθω είναι ότι χάρη στο μικρό έχω κερδίσει χρόνια. Νιώθω σαν να ξαναζώ από την αρχή. Ο μικρός είναι η μασκότ της οικογένειας και τώρα που έχουν έρθει και οι αδελφές του, φουλ χαϊδεμένος», είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Η σειρά ρούχων της Τζένης Μπαλατσινού

Η σειρά παιδικών ρούχων της Τζένης Μπαλατσινού

Τζένη Μπαλατσινού: Υπογράφει βρεφικά ρουχαλάκια - Μαζί της οι κόρες της

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών της, η Τζένη Μπαλατσινού αποκάλυψε πως έχουν προγραμματίσει να πάει διακοπές με τον σύζυγο και την οικογένειά της στην Πάτμο.

Τζένη Μπαλατσινού

Σχετικά με το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση, η Τζένη Μπαλατσινού είπε: «Εμένα θέλουν στην τηλεόραση; Υπάρχει τόσο κόσμος εκεί έξω που τον θέλουν. Εγώ είμαι πολύ πίσω. Όχι, αυτή τη στιγμή είναι κάτι που δε σκέφτομαι καθόλου».

Τζένη Μπαλατσινού

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top