Φίλιππος - Νίνα Φλορ: Η θέα από το ξενοδοχείο τους στη γαλλική ριβιέρα

Οι καλοκαιρινές διακοπές ξεκίνησαν για το ερωτευμένο ζευγάρι

Τις καλοκαιρινές του διακοπές ξεκίνησαν ο Φίλιππος και η Νίνα Φλορ. Πρώτος προορισμός για φέτος, η γαλλική ριβιέρα!  Το ζευγάρι λατρεύει τα ταξίδια και όποτε βρίσκουν λίγο χρόνο από τις αυξημένες επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, φτιάχνουν βαλίτσες και… όπου φύγει – φύγει!

Πριν από λίγο διάστημα, Φίλιππος και Νίνα είχαν ταξιδέψει μαζί με φίλους στην Αίγυπτο, ωστόσο αυτή τη φορά θέλησαν να αλλάξουν παραστάσεις και να χαλαρώσουν δίπλα στη θάλασσα, στο Σεν-Τροπέ.

Νίνα Φλορ: Πέρασε το Καθολικό Πάσχα με την αδερφή του Φίλιππου, Θεοδώρα!

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Νίνα Φλορ, μέσα από το Instagram. Θα «μείνεις» με το υπερπολυτελές ξενοδοχείο τους που έχει θέα στο απέραντο γαλάζιο της Κυανής Ακτής.

Πρόκειται για το ιστορικό Hotel du Cap-Eden-Roc, το οποίο είναι το ξενοδοχείο όπου η Ελίζαμπεθ Τέιλορ φλέρταρε για πρώτη φορά με τον Ρίτσαρντ Μπάρτον. 

Χτίστηκε το 1869 από τον Hippolyte de Villemessant, ιδρυτή της εφημερίδας Le Figaro, ως καταφύγιο για συγγραφείς που αναζητούν έμπνευση, αλλά το chateau μετατράπηκε αργότερα σε ξενοδοχείο.

Βρίσκεται στο νότιο άκρο του ακρωτηρίου της Αντίμπ και διαθέτει γήπεδα τένις, μια πισίνα με θαλασσινό νερό και εκτοξεύεται από έναν βράχο δίπλα στη θάλασσα.

Μια διανυκτέρευση σε απλό, δίκλινο δωμάτιο κοστίζει από 1.000 ευρώ τη βραδιά, ενώ μια σουίτα τριών ατόμων μπορεί να κοστίσει από 10.000 ευρώ τη βραδιά (!).

 

Η θέα από το δωμάτιό τους, που «βλέπει» στη γαλλική ριβιέρα «κόβει» την ανάσα!

Δες φωτογραφίες από τις διακοπές του Φίλιππου με τη Νίνα Φλορ:

Δες φωτογραφίες από τις διακοπές του Φίλιππου με τη Νίνα Φλορ

Δες φωτογραφίες από τις διακοπές του Φίλιππου με τη Νίνα Φλορ -2

Δες φωτογραφίες από τις διακοπές του Φίλιππου με τη Νίνα Φλορ -3
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top