Μαρία Σολωμού - Mente Fuerte: Ξανά μαζί το φημολογούμενο ζευγάρι

Που πήγαν η ηθοποιός κι ο τράπερ;

Δείτε όσα είπε πρόσφατα η Μαρία Σολωμού στο Πρωινό

Μια νέα δημόσια εμφάνιση έκαναν πριν από λίγες ημέρες η Μαρία Σολωμού κι ο Mente Fuerte, όπως είδαμε σε δημοσίευμα του περιοδικού OK!.

Απο τον περασμένο χειμώνα, φημολογείται ότι η ηθοποιός κι ο γνωστός τράπερ είναι σε σχέση, χωρίς ωστόσο κανένας να το έχει επιβεβαιώσει μέχρι σήμερα. 

Μαρία Σολωμού: Απαντά για πρώτη φορά αν είναι ζευγάρι με τον Mente Fuerte

Σύμφωνα με το εβδομαδιαίο περιοδικό, πριν από μερικές ημέρες, η Μαρία Σολωμού κι ο Mente Fuerte έδωσαν το «παρών» στο πάρτι που διοργάνωσαν για τον πολιτικό τους γάμο η Φιλίτσα Βουλιώτη (υπεύθυνη live και χορηγιών της Minos EMI) κι ο Ανδρέας Κουτάλας, ρίχνοντας λάδι στη φωτιά στα σενάρια που τους θέλουν μαζί. 

Όπως ήταν αναμενόμενο η Μαρία Σολωμού κι ο τράπερ κάθισαν ο ένας δίπλα από τον άλλον

Θυμίζουμε ότι οι πρώτες κοινές τους φωτογραφίες ήρθαν στο φως τον Δεκέμβριο του 2021, όταν απαθανατίστηκαν σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων, ενώ εδώ και λίγα 24ωρα είδαμε την πολυσυζητημένη ηθοποιός να πρωταγωνιστεί topless στο εξώφυλλο του νέου CD του καλλιτέχνη

Μαρία Σολωμού: Η topless πόζα στην αγκαλιά του Mente Fuerte

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Μαρία Σολωμού απαντώντας για την προσωπική της ζωή, δήλωσε: «Μπορεί να λέγονται και να γράφονται διάφορα. Το τι κάνω εγώ στη ζωή μου είναι δικό μου θέμα και επίσης έχω πάρα πολλούς φίλους, αγαπημένους, να συνδιαλέγομαι, να κάνω παρέα και οτιδήποτε άλλο».

Η ηθοποιός φαίνεται πολύ ήρεμη στο πλευρό του Mente Fuerte
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top