Μιχάλης Αεράκης: Όσα δεν ξέραμε για τον «παπά-Μιχάλη» του Σασμού

Η αποκάλυψη για τον ρόλο και τη ζωή του

Δείτε τη συνέντευξη του Μιχάλη Αεράκη στο Breakfast@Star

Ο Μιχάλης Αεράκης, ο «παπά-Μιχάλης» του Σασμού μίλησε στο Breakfast@Star και τη Βάσια Μπασιούρη για τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, την επιστροφή του στο Νησί, τις ρίζες του αλλά την προσωπική του ζωή

Ο Μιχάλης Αεράκης ως «παπά-Μιχάλης», προσθέτει μια χιουμοριστική διάσταση στον Σασμό

«Είναι ένας ρόλος πολύ αγαπητός και πολύ γνώριμος σε μένα. Ο παππούς μου ήταν παπάς οπότε, έχω πάρει όλη αυτή τη μυσταγωγία κι ανασύρω από τη μνήμη μου τις συμπεριφορές του παππού μου, των χωριανών κι έτσι αποδίδω αυτόν τον ρόλο. Όταν μου προτάθηκε αυτός ο ρόλος στο σενάριο έγραφε το όνομα "Γρηγόρης" και τους είπα πως δεν υπάρχει περίπτωση... Μιχάλης. Αυτοί νόμιζαν πως ήθελα το όνομά μου, αλλά όταν τους εξήγησα πως ο παππούς μου ήταν παπάς, τότε αποφάσισαν να τον κάνουν "παπα-Μιχάλης". Χαίρομαι γιατί ο παππούς μου από εκεί που είναι βλέπει τον εγγονό του που δεν έγινε παπάς, αλλά υποδύεται τον παπά», είπε αρχικά ο ηθοποιός. 

Σασμός: Ο παπά-Μιχάλης μας ξεναγεί στα άδυτα της Κάτω Ποριάς του Σασμού

Η σειρά Το Νησί επιστρέφει κι ο ηθοποιός ρωτήθηκε αν θα συμμετάσχει κι εκείνος, καθώς ο ρόλος του ήταν πρωταγωνιστικός. «Θα υπάρχει το μετά του Νησιού σε κάποιους ήρωες τι γίνεται. Έχουμε κάνει συζητήσεις και θα δούμε», εξομολογήθηκε. 

«Σασμός»: Ένας συγγραφέας κάνει σασμό

Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, αποκάλυψε: «Προστατεύω την προσωπική μου ζωή. Με τη σύζυγό μου είμαστε μαζί 42 χρόνια, μεγαλώσαμε μαζί. Έχω έναν γιο τον Σπύρο κι έχω έναν εγγονό που θα τον βαπτίσουμε τώρα στις 4 του μήνα τον μικρό Μιχάλη, τη νύφη μου αγαπώ, τα αδέρφια μου...».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top