Βάνα Μπάρμπα: Καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα κατά της εμμονικής stalker της

Μία γυναίκα παρενοχλεί την ηθοποιό εδώ και χρόνια

ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ

Σε εφιάλτη έχει μετατρέψει τη ζωή της Βάνας Μπάρμπα μία γυναίκα που εδώ και περισσότερα από τέσσερα χρόνια δεν έχει σταματήσει να την παρακολουθεί και να την παρενοχλεί.

Βάνα Μπάρμπα: Γυναίκα άφησε βαρέλι με λουλούδι και... βενζίνη στο σπίτι της

Η ηθοποιός που πρωτοανέφερε την ιστορία αυτή το περασμένο σαββατοκύριακο μην αντέχοντας άλλο να βιώνει αυτή την κόλαση με την εμμονική γυναίκα, μίλησε στο «Πρωινό» το πρωί της Τρίτης και είπε πως θα καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της.

Η Βάνα Μπάρμπα ετοιμάζεται μαζί με τη δικηγόρο της, Λιάνα Παπαδοπούλου να καταθέσουν ασφαλιστικά μέτρα κατά της επίμονης stalker, η οποία, όπως ισχυρίζεται, εκτός από την ίδια, παρενοχλεί και τον πατέρα της, αλλά και την κόρη της.

«Η συγκεκριμένη γυναίκα έχει περάσει τα τέσσερα χρόνια που με παρενοχλεί. Η δικηγόρος μου επιμένει ότι πρέπει να προχωρήσω στα ασφαλιστικά μέτρα, όμως έχω ένα θέμα προσωπικό. Πρόκειται για μία γυναίκα που ίσως να χρήζει ψυχολογικής υποστήριξης. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι δεν θα με ξαναενοχλήσει ποτέ, ότι θα υπογράψει ό,τι χαρτιά θέλω και ότι θα εξαφανιστεί. Είμαι σε ένα δίλημμα και δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω. Αναρωτιέμαι αν πρέπει να της δώσω μία τελευταία ευκαιρία.

Δέχομαι 200 με 250 κλήσεις την ημέρα από αυτή τη γυναίκα. Το απαντάω, δε μπορώ να κάνω αλλιώς. Πολλές φορές έρχεται νύχτα κάτω από το σπίτι μου. Ποτέ όμως δεν έχει βιαιοπραγήσει. Όμως έχει φτάσει να παίρνει τον πατέρα και το παιδί μου. Μου έστειλε ένα μήνυμα εχθές, ότι λόγω της δημοσιοποίησης αν ήταν άλλος στη θέση της θα είχε αυτοκτονήσει. Της είπα ότι κάνει χειρισμό. Όμως δε μπορώ να ζήσω με τον φόβο, το ίδιο και οι άνθρωποι που αγαπώ» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top