Βάνα Μπάρμπα: Γυναίκα άφησε βαρέλι με λουλούδι και... βενζίνη στο σπίτι της

Μία γυναίκα έχει μετατρέψει τη ζωή της ηθοποιού σε εφιάλτη

Τη Δευτέρα 23/5, η Βάνα Μπάρμπα αναφέρθηκε, μιλώντας στο «Πρωινό», στην «προδοσία» που βίωσε από φίλο της επιχειρηματία.

«Πέρασα πολύ μεγάλες προδοσίες με ανθρώπους που θα καταγγείλω κι εγώ στη Δικαιοσύνη προσεχώς, ήταν τρομακτικό. Είναι απίστευτο, ήταν προδοσία, χρησιμοποίησαν το όνομά μου. Είναι τρομερό να την έχω πατήσει έτσι από φίλους», είπε.

Βάνα Μπάρμπα: : Γυναίκα άφησε βαρέλι με βενζίνη και λουλούδι έξω από το σπίτι της

Το Σάββατο 28/5 η γνωστή ηθοποιός πέρασε σε μία νέα αποκάλυψη, αυτή τη φορά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Όπως έγραψε η Βάνα Μπάρμπα, αποφάσισε να δημοσιοποιήσει ένα θέμα που εδώ και πέντε χρόνια την κυνηγά.

«Στην αρχή σιγά σιγά, μα τα τελευταία χρόνια βασανιστικά πλέον… πήρα την απόφαση βλέποντας την Ολυμπιονίκη μας κα. Κορακάκη στο τι πέρασε και επιτέλους η δικαιοσύνη την προστάτεψε… από ανθρώπους ψυχικά αρρώστους… Υπάρχει μία γυναίκα, ονομάζεται…. Έτσι λέω, έχω καταθέσει ασφαλιστικά εναντίον της καθώς και μηνύσεις. Δέχομαι 200 τηλέφωνα τη μέρα. Παρενόχληση και στο παιδί μου. Καθώς τελευταία έφτασε και στους γονείς μου. Δεν περιμένω στιγμή άλλο παρακαλώ. Να δικαστεί πριν κάνει κακό σε μένα ή περισσότερα σε ανθρώπους που αγαπώ. Έφτασε να βάλει έξω από το σπίτι μου ένα περίεργο βαρέλι με ένα λουλούδι. Το πήγα στην αστυνομία και ήταν βενζίνη μέσα. Παρακαλώ όσοι περνάτε τέτοια θέματα σοβαρά με άρρωστους ανθρώπους, αμέσως αστυνομία», σημείωσε χαρακτηριστικά η Βάνα Μπάρμπα.

Η ανάρτησή της:

βανα μπαρμπα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top