Δάκης: Σήμερα η κηδεία του «αιώνιου έφηβου» καλλιτέχνη

Φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές θα πουν το τελευταίο «αντίο» στον ερμηνευτή

Σήμερα, στις 11:00 στο Κοιμητήριο Γλυφάδας θα έχουν την ευκαιρία φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές να πουν το τελευταίο «αντίο» στον Δάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 χρόνων, ηττημένος από τον καρκίνο.

Δάκης: Οι τελευταίες ώρες πριν «φύγει» - «Ήμουν εκεί, βασανίστηκε πολύ»

Όπως έγινε γνωστό, επιθυμία της οικογένειάς του είναι -αντί στεφάνων- να σταλούν χρήματα στην «Κιβωτό του κόσμου». Ο αγαπημένος καλλιτέχνης πάλευε σκληρά με τον καρκίνο αρκετούς μήνες.

Στις 29 Μαΐου η είδηση για τον θάνατο του Δάκη σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο, ο οποίος έσπευσε να τον αποχαιρετήσει μέσα από τις αναρτήσεις στο διαδίκτυο και τα τραγούδια του. 

Όπως έγινε γνωστό, επιθυμία της οικογένειας του Δάκη, ο οποίος πάλευε σκληρά με τον καρκίνο αρκετούς μήνες είναι -αντί στεφάνων- να σταλούν χρήματα στην «Κιβωτό του κόσμου»

Έτσι... εκβίαζε η Μαίρη Χρονοπούλου τον Δάκη!

Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε μέσα από το twitter η σύζυγος του Μίμη Πλέσσα, Λουκίλα Καρέρ.

 

Η Μαντώ δήλωσε χαρακτηριστικά για τον αγαπημένο καλλιτέχνη: «Η φωνή του υπήρξε ένα χάδι στα αυτιά μας. Προσωπικά ήταν μεγάλη μου τιμή που μπόρεσα και τραγούδησα μαζί του όλα αυτά τα χρόνια. Με τον Δάκη έχουμε κάνει άπειρες συνεργασίες μαζί, από τότε που ξεκίνησα στο τραγούδι».

Δάκης: Τα τελευταία του λόγια λίγο πριν μπει στο νοσοκομείο

Σήμερα, στις 11:00 στο Κοιμητήριο Γλυφάδας θα έχουν την ευκαιρία φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές να πουν το τελευταίο «αντίο» στον Δάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 χρόνων, ηττημένος από τον καρκίνο

Ενώ η Μπέσσυ Αργυράκη, χρόνια φίλη του Δάκη, μίλησε για τις τελευταίες στιγμές του: «Γνώριζα χρόνια για τη μάχη του με τον καρκίνο, το τελευταίο διάστημα ξέραμε ότι είχε φτάσει η ώρα του να ξεκουραστεί. Ήταν οδυνηρό το τέλος του Δάκη, δεν του άξιζε αυτού του ανθρώπου τόση ταλαιπωρία με την υγεία του».


Δάκης: «Είμαι δειλός, δεν μου είπαν αμέσως ότι έχω καρκίνο»

Σε συνέντευξή του το 2021 ο Δάκης είχε αναφερθεί στην μάχη του με τον καρκίνο: «Ορισμένες φορές έχεις μια δύναμη. Είμαι δειλός αλλά δεν ξέρω τι έγινε. Δεν μου το είπαν αμέσως ότι έχω καρκίνο. Με έπιασαν πόνοι και είδαν ότι έχω καρκίνο στο παχύ έντερο».

Δάκης: Τα δέκα ομορφότερα τραγούδια του μεγάλου τραγουδιστή

«Μου έλεγαν να κάνω μια κολονοσκόπηση και εγώ δεν έκανα. Και όταν με χειρούργησαν μου είπαν ότι είμαι στο 4ο στάδιο και ότι έχω 6 μήνες ζωής.  Ήταν μαζί μου οι φίλοι μου και οι συγγενείς μου. Δεν μου το λέγανε. Φαίνεται ότι τη γλίτωσα. Δεν φοβήθηκα… Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top