Κατερίνα Παπουτσάκη: «Εγώ έκλαιγα κι αυτοί μου έλεγαν “σ’ αρέσει τώρα»

Την άσχημη εμπειρία της με τους paparazzi περιέγραψε η ηθοποιός

Για τα ακραία περιστατικά που έχει ζήσει με τους paparazzi μίλησε η Κατερίνα Παπουτσάκη σε συνέντευξη που παραχώρησε σε πρωινή εκπομπή.

Παπουτσάκη: «Δε χρειάζεται να με βλέπουν τα παιδιά μου στην τηλεόραση»

«Στον γάμο μας στη Δονούσα μπήκε στην εκκλησία φωτογράφος και νομίζαμε πως ήταν φίλος που τραβούσε. Μου την έστηναν έξω από το σπίτι, έκαναν φωτομοντάζ, έβαζαν αλλού κάδους, άλλου δέντρα, για να βάλουν ότι βγήκα με τον τάδε από το σπίτι. Έπαιρναν έμενα, έπαιρναν τον τάδε & μας κολλούσαν μαζί, έλεγα "δεν είναι δυνατόν αφού εγώ δε βγήκα από το σπίτι, γιατί άλλαξε θέση ο κάδος και το δέντρο". Με κυνηγούσαν μέσα στα σκοτάδια ένας από μπροστά ένας από πίσω και ένας από το πλάι με μικρόφωνο και κάμερα, αυτά όλα ήταν για καταγγελία με το metoo», είπε αρχικά η ηθοποιός στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». 

«Φοβερή παραβίαση, φώναζαν άνθρωποι "αφήστε την κοπέλα", εγώ έκλαιγα κι αυτοί μου έλεγαν "σ’ αρέσει τώρα, σ΄ αρέσει" Σε εξώφυλλα έβαζαν απαράδεκτους τίτλους πράγματα που δεν είχα πει ποτέ, με παρουσίαζαν ως άνθρωπο με τον οποίο δεν θα ήθελα ποτέ να έχω σχέση. Είχα πληγωθεί πάρα πολύ από όλο αυτό, ήμουν σε φάση που έλεγα "για ποιά ακριβώς μιλάνε; Ποιά είναι αυτή η κοπέλα;", αλλοίωναν πλήρως τα λεγόμενα μου. Πολύ τραυματικά πράγματα, χτυπιόμουν, έκλαιγα, έλεγα "δεν θέλω" άλλα δεν μπορούσα να μη δίνω συνεντεύξεις, ήμουν σε μία σειρά & έπρεπε να μιλήσω», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Μας αποκάλυψε τα νέα τατουάζ που «χτύπησε»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη αναφέρθηκε και στην περίοδο, όπου ενσάρκωνε τη μεγάλη Ελληνίδα σταρ, Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Την εποχή που έκανα το σίριαλ για την Αλίκη και μετά από αυτό άρχισε να αναδύεται το αυτοάνοσο νόσημα, πυροδοτήθηκε, έκανα κακό στον εαυτό μου. Όλο αυτό που συνέβη με το σήριαλ για τη ζωή της Αλίκης, μέσα μου κοιμάται ήσυχα, αν και δεν έχω δει ποτέ το σειρά! Δεν ήμουν καλά, ήταν δύσκολα. Δεν έχω δει τη σειρά ούτε από περιέργεια, πρέπει κάποτε να τη δω! Ήταν ορόσημο για μία πενταετία που ήταν δύσκολη για μένα», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top