Χάρης Σώζος: Η αμήχανη στιγμή στην Επίδαυρο και τα Τρία Μίλια

«Θεωρώ τον εαυτό μου ηθοποιό του θεάτρου»

Τον Χάρη Σώζο τον απολαμβάνουμε αυτή την περίοδο ως Γεράσιμο Ανδρεάδη στην καθημερινή σειρά του STAR, «Τρία μίλια».

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς «Τρία μίλια».

Ο ταλαντούχος ηθοποιός έχει διανύσει μια σπουδαία πορεία στον χώρο της υποκριτικής και έχει στο βιογραφικό του επιτυχημένες δουλειές στο θέατρο, την τηλεόραση, αλλά και τον κινηματογράφο.

Τι ήταν όμως αυτό που τον έκανε να πει «ναι» στα «Τρία Μίλια;» «Μου άρεσε πάρα πολύ το σενάριο, το cast των ηθοποιών. Αργότερα «έδεσε» και η χημεία μας και πήγαμε πάρα πολύ καλά. Ήταν μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της επαγγελματικής μου ζωής. Όλα ήταν όπως έπρεπε», δήλωσε στο «Breakfast@star».

Χάρης Σώζος

Τα Τρία Μίλια ήταν μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της επαγγελματικής μου ζωής.

Ο Χάρης Σώζος μπορεί να έχει πρωταγωνιστήσει σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές, αλλά όπως είπε: «Θεωρώ τον εαυτό μου, ηθοποιό του θεάτρου. Έχουν συμβεί πολλά απρόοπτα στο θέατρο και εκείνη τη στιγμή πρέπει να στροφάρει το μυαλό σου ώστε να καταφέρεις να τα καλύψεις. Θα σας εκμυστηρευτώ κάτι. Πριν χρόνια έπαιζα στην Επίδαυρο την «Ηλέκτρα». Τη στιγμή που έλεγα τον μονόλογο ακούμε φωνές από τις κερκίδες να λένε: «Ανάψτε τα φώτα, ανάψτε τα φώτα». Δεν ξέρω τι να κάνω εκείνη την ώρα. Συνεχίζω να μιλάω και κάποια στιγμή κοιτάζω προς τα φώτα. Είχε πέσει μία κυρία και εγώ ήμουν καρφωμένος στον ρόλο ώστε να μην κάνουμε break. Πράγματι ο κόσμος κοίταζε εμένα εκείνη τη στιγμή».

Κλείνοντας, ο ηθοποιός θέλησε να κρατήσει την αγωνία των τηλεθεατών της σειράς «Τρία Μίλια» δίχως να αποκαλύψει για το τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top