Cuba Gooding Jr: Δήλωσε ένοχος στις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση

Θα αποφύγει με αυτόν τον τρόπο τη φυλάκιση

Ένοχος στις κατηγορίες που έγιναν εναντίον του για σεξουαλική παρενόχληση κατά τριών διαφορετικών γυναικών σε νυχτερινά κέντρα του Manhattan το 2018 και το 2019 δήλωσε ο Cuba Gooding Jr.

cuba gooding jr

Ο διάσημος ηθοποιός που παραδέχτηκε ότι παρενόχλησε τις γυναίκες αυτές, πρόκειται να αποφύγει τη φυλάκιση με τον όρο να συνεχίσει για επιπλέον έξι μήνες τις συμβουλευτικές συνεδρίες που είχε ξεκινήσει το 2019 για την ανάρμοστη συμπεριφορά του αλλά και την κατάχρηση αλκοόλ. 

Αν συμμορφωθεί με τους όρους η ποινή του θα μειωθεί σε απλή παράβαση, καθαρίζοντας έτσι το μητρώο του αφού δε θα θεωρείται έγκλημα.

cuba gooding jr σεξουαλικη παρενοχληση

Ο Gooding είχε συλληφθεί τον Ιούνιο του 2019 μετά από ένα περιστατικό σε μαγαζί στο Manhattan. Τότε μια 29χρονη δήλωσε στην αστυνομία ότι ο σταρ άγγιξε το στήθος της χωρίς την συναίνεσή της. 

Μετά την καταγγελία, ακόμα δύο γυναίκες κατηγόρησαν τον Gooding για ανάρμοστα αγγίγματα στα οπίσθια και αλλού χωρίς την συναίνεσή τους.

Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι είναι ένοχος για δύο από τα περιστατικά, ενώ έχει αρνηθεί όλες τις άλλες κατηγορίες καθώς και έξι επιπλέον πλημμεληματικές κατηγορίες εναντίον του. Οι δικηγόροι του ισχυρίζονται ότι οι μηνυτές προσπαθούν να μετατρέψουν κοινές ή παρεξηγημένες κινήσεις σε εγκλήματα.

cuba gooding jr σεξουαλικη παρενοχληση

Συνολικά πάνω από 20 γυναίκες έχουν κατηγορήσει τον Cuba Gooding για σεξουαλική παρενόχληση, κάνοντας λόγο για «ανάρμοστα αγγίγματα» και «βίαια φιλιά». Τον Αύγουστο του 2020 μάλιστα, μια γυναίκα τον είχε κατηγορήσει για βιασμό σε ξενοδοχείο το 2013. Κάτι που ο σταρ έχει αρνηθεί.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top