Jennifer Lopez: Περιέγραψε πώς της έκανε πρόταση γάμου ο Ben Affleck

«Χαμογελούσα και δάκρυα κυλούσαν στο πρόσωπό μου»

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck αρραβωνιάστηκαν ξανά μετά από είκοσι ολόκληρα χρόνια! Η Λατίνα τραγουδίστρια το επιβεβαίωσε πριν μερικές ημέρες ότι ο αγαπημένος της έκανε πρόταση γάμου, χαρίζοντας της ένα εντυπωσιακό μονόπετρο σε πράσινο χρώμα αξίας 10 εκατ. δολαρίων.

Η Jennifer Lopez περιέγραψε μέσα από το newsletter της πώς ακριβώς έγινε η πρόταση, εκφράζοντας τα έντονα συναισθήματα χαράς και ευτυχίας που ένιωσε.

Έκαναν το επόμενο βήμα Jennifer Lopez και Ben Affleck!

«Είχες φανταστεί ποτέ ότι το μεγαλύτερο όνειρό σου θα γινόταν πραγματικότητα; Το βράδυ του Σαββάτου ενώ βρισκόμουν στο αγαπημένο μου μέρος στη γη (στο αφρόλουτρο), η όμορφη αγάπη μου γονάτισε και έκανε πρόταση γάμου. Ήμουν εντελώς απρόσεκτη και τον κοίταξα στα μάτια να χαμογελά και να κλαίει ταυτόχρονα. Προσπαθούσε σκληρά να καταλάβω το γεγονός ότι μετά από 20 χρόνια αυτό συνέβαινε ξανά. Έμεινα κυριολεκτικά άφωνη και είπα: “Είναι ναι;”. Είπα, “ΝΑΙ, φυσικά και αυτό είναι ΝΑΙ“!

Χαμογελούσα και δάκρυα κυλούσαν στο πρόσωπό μου, νιώθοντας απίστευτα χαρούμενη και ολοκληρωμένη. Δεν ήταν τίποτα φανταχτερό, αλλά ήταν ό,τι πιο ρομαντικό μπορούσα να φανταστώ… απλά ένα ήσυχο βράδυ Σαββάτου στο σπίτι, δύο άνθρωποι που υπόσχονταν να είναι πάντα εκεί ο ένας για τον άλλον. Δύο πολύ τυχεροί άνθρωποι. Ποιος είχε μια δεύτερη ευκαιρία στην αληθινή αγάπη».

Jennifer Lopez – Ben Affleck

Jennifer Lopez – Ben Affleck / Φωτογραφία: Apimages

Η JLo αναφέρθηκε επίσης στο πράσινο διαμάντι που της έδωσε, 8,5 καρατιών, το οποίο εκτιμάται ότι αξίζει 10 εκατομμύρια δολάρια: «Το πράσινο ήταν πάντα το τυχερό μου χρώμα και τώρα, σίγουρα, θα είναι πάντα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top